Daca tot mai sunt cateva zile de concediu am zis ca trebuie sa iesim la pescuit. la ora 5:30 mane e in fata blocului si plecam spre locul de pescuit care la ultima partida ne-a ridicat moralul nesperat de mult pentru perioada de iarna.
dupa ce ieri a fost o vreme superba, soare si temperaturi ce cred ca mergeau spre 15 grade azi de dimineata ploua urat de tot si spre ghinionul nostru in cele vreo 5 ore de pescuit ploaia nu s-a oprit deloc ... nici macar 1 minut. in ciuda vremii, aveam sperante mari, plus ca de abea asteptam sa testez o noua jucarie ...
prima zona din loc o terminam destul de rapid fara nici un atac. amandoi am incercat la jiguri cu gandul la vreun somn sau de ce nu vreun salau dar se pare ca azi nu au vrut deloc.
in cea de-a doua zona era multa activitate la suprafata ... pasnici mici floscaiau pe acolo si din cand in cand cate un crap sau chiar vreun rapitor facea niste valuri de toata frumusetea. ziua nu a inceput promitator, am pescuit de am inebunit, am schimbat voblere peste voblere, am variat viteze, adancimi si forme pana ne-am plictisit pe acolo si cu exceptia vreunei platici avatii se lasau asteptati. satul de incercari am trecut pe clasicul thrill cu care am zis ca nu exista avat care sa ii reziste si pana la urma ceva ceva s-a aratat.
capturi nu neaparat rare dar mici din pacate, niste pesti munciti si chinuiti care la final au fost 12 la numar. mai jos sunt doar vreo 3 dintre ei ca mi lene sa ii bag pe toti, plus ca toti au avut cam aceeasi dimensiune cu primii 2 in timp ce ultimul a fost cel mai frumos al zilei.
deci cam asa a stat treaba ... zi grea de pescuit in care ghinionistul a fost mane care a avut parte din pacate doar de un singur atac intreaga partida in ciuda faptului ca pescuiam amandoi in acelasi loc fix cu acelasi vobler si recuperarile erau oarecum similare. ramane pe data viitoare mane
ar mai fi de amintit inca doua chestii ... la un moment dat am agatat ceva ce mi-a plecat direct pe frana vreo 2 metri dupa care s-a dezgatat (char nu stiu ce era ... probabil vreun crap mare pentru ca daca era avat atunci probabil sarea de 10 kilograme

). cealalta chestie de amintit ar fi un atac incredibil de puternic care s-a terminat cu un brat al triplei de pe Thrill rupt ... asta sigur a fost avat si cu siguranta nu era mic.
ps: azi am ridicat stacheta la platica