Mane, siai ca: Martin a prins in Spania, la echipament heavy de somn, si destui salai, toti imbracati?![]()
Dadea cu lanseta de 2,7m - 170gr greutate aruncare, cu capuri de 80-100gr, si leader de 1,4mm. Dadeau salaii in plina vara niste tzacuri, de vis! Spune el ;)
Oare invers nu ar merge daca se insista?On expedition with the spinning rod
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Io odata am prins un oblete cu echipamentu` de clonc... o luat in gura un capat de rama si i-o ramas in gat... de atunci nu mai duc o bata de clonc, una de schneideri, o duc numa` pe aia de clonc.
Mane, nu-i bagati in seama.pescuiau doi baieti la spinning unul clar numai dupa somn cu gume de 15, 20 de cm si celalalt combinat cand cu gume mari cand mai mici DAR ei nu au avut nimic
PS: am uitat sa precizez ca in stanga noastra la 15, 20 de metri pescuiau doi baieti la spinning unul clar numai dupa somn cu gume de 15, 20 de cm si celalalt combinat cand cu gume mari cand mai mici DAR ei nu au avut nimic in timp ce eu si Anem am avut activitate, sa fie oare pentru ca noi pescuiam mai "light"??..eu cred ca asta ar putea fi o posibilitate
O intrebare pentru Anem care din cate am inteles are o mulineta Shimano Stradic Ci4+.
Ce dimensiune este 3000 sau 4000 , ce gear ratio si ce fire (grosimi) folosesti ?
Intrebare 3 in 1![]()
Vreau sa imi comand si eu un Stradic dar inca nu sunt foarte hotarat pe marime.
Eram convins ca voi pescuiti cu mulinete de cel putin 3000 ....2500 mi se pare minuscula desi cred ca difera doar tamburul intre ele la modelul de mai sus.
As vrea sa iau modelul de 4000 care echivaleaza asa ochiometric cu un 3000 de la Daiwa pt ca dau cu jig-uri destul de grele si mulineta mea de Daiwa de 2500 merge greu...e putin peste puterile ei (20-40 grame jig pe Dunare).
Ce parere aveti ? e overkill un Stradic de 4000 pt pescuit salau pe Dunare ?
Sa mai spună cineva ca finetea nu contează ... ar fi prea multe coincidente
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH