Stiu ca e mica 4.5 eugene dar am zis de la cat la cat au.
Si plumbul il lasi "gol" ? sau il maschezi in alt mod?Parerea mea este sa nu-ti cumperi caracatite care sa-ti mascheze plumbul deoarece vei avea atacuri false (atacuri la caracatita si nu la momeala). Rolul caracatitei este, ca alaturi de zornaitoare, sa fie o atractie in plus la momeala,
Parerea mea este ca mascarea plumbului cu vopsea sau orice alt artificiu este o chestei pur comerciala care da bine in fata clientilor
De atunci mi-a fost clar ca nu voi mai da niciodata cu plumbi nemascati, macar ceva vopsea sa fie pe ei.
...intreb:
Conteaza sa fie vopsiti?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Plumbii de clonc ii imbrac cu tub termocontractant folosit la instalatii electrice, simplu ieftin si usur dec folosit.
exista tub din asta cu diametrul atat de mare? 14-16mm??!!
Este si de 100mm... da` cam creste pretul pe metru la diametre mari.
index.php?page=Attachment&attachmentID=1437
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
multam,
banuiam ca exista dar eu ma gandeam mai mult daca este atat de uzula incat sa existe in magazine de profil nu sa fiu nevoit sa comand asa ceva.
deci gasesc usor tub din asta la diametre de 14-16-18mm?!!
) la tme.eu, firma care pe langa ca-i extrem de serioasa are o gama de produse greu de egalat de orice magazin uzual (de acolo-i poza postata mai inainte).
...
Acum nu mai am timp sa iti iau, doar cand ma intorc de la Mare
![]()
Zoran, merg cu familia la Mamaia. Am ramas fidel litoralului romanesc. O saptamana de liniste, baie, relaxare.
Abia astept sa directionez apelurile pe telefonul unui coleg...
Am avut o perioada agitata la munca si pana la iesirea din Delta din septembrie, mai e un pic.
...distractie faina!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH