Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Autorul acestui subiect este »Zoran«

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

21

28.05.2012, 17:56

Adi, stai linistit, nici tu su nici altcineva nu a contribuit la aceasta hatarire a mea, pe care nu am luato deloc la nervi. :nunteleg: De ce crezi ca am fost nervos? Absolut deloc-deloc-deloc... :relax:
Si cu informatia, daca sti ca o ai salvata pe Mesaj Privat pe forumul acesta, iti este mult mai usor sa o regasesti in viitor. Poate ai observat, dar iti poti face mai multe foldere in MP si le poti pune bine de tot, aceste informatii. :ochi:

Eu zic sa ne concentram mai bine la pescuitul somnului, ca numai maine nu-i poimaine! :prieteni:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 47

Locație: Iasi

Profesia: student

• Scrie un mesaj privat

22

28.05.2012, 18:26

Montarea sonarului si reglarea sondei

Salutari. Acesta este suportul pentru sonda si pentru sonar facut de mine :ochi: . Ce parere aveti ?
»petria marius« a atasat urmatoarele fisiere:
  • DSCF1469.jpg (132,19 kB - 440 ori coborit - ultima oara: 28.01.2023, 16:26)

Răspunsuri: 71

Locație: Bucuresti

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

23

28.05.2012, 18:42

Foarte TARE frate !
Daca te rog sa-i faci mai multe poze sa ne arati ceva detalii , ti-as fii recunoscator.M-ar interesa ideea ta pentru ca si eu am tot o gonflabila de 3.30 si asa cum l-ai montat tu ar fi ideal ca nu m-ar mai deranja la vaslit sau la motor.Multumesc anticipat.
Always Catch & Release

• Scrie un mesaj privat

24

28.05.2012, 18:47

Foarte TARE frate !

Daca te rog sa-i faci mai multe poze sa ne arati ceva detalii , ti-as fii recunoscator.M-ar interesa ideea ta pentru ca si eu am tot o gonflabila de 3.30 si asa cum l-ai montat tu ar fi ideal ca nu m-ar mai deranja la vaslit sau la motor.Multumesc anticipat.

ok

• Scrie un mesaj privat

25

28.05.2012, 19:24

reglare suport sonda sonar

suport sonda sonar facut personal
»petria marius« a atasat urmatoarele fisiere :

Răspunsuri: 71

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

26

28.05.2012, 19:32

Foarte misto ! Felicitari ! Cred ca ti-a luat ceva timp sa faci toata structura.Vad ca e metalica ...Foarte ingenioasa :)
Multumesc mult pentru detalii.
Always Catch & Release

• Scrie un mesaj privat

27

28.05.2012, 19:40

Foarte misto ! Felicitari ! Cred ca ti-a luat ceva timp sa faci toata structura.Vad ca e metalica ...Foarte ingenioasa :)
Multumesc mult pentru detalii.

nu ai pentru ce ma bucur ca ti-au fost de folos pozele. am folosit un platband de 4 cm si l-am prins de bancuta cu surub de 6 si in loc de piulite am folosit fluturasi. pai toata iarna trecuta am stat m-am gandit si uite ce a iesit.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Autorul acestui subiect este »Zoran«

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

28

29.05.2012, 06:35

... dar nu maine si poimaine ca voi fi la pescuit.

Salut Tudor, astazi e deja ras-poimaine! Cum sta scorul? :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

29

29.05.2012, 07:03

Pai m-am intors ieri pe la ora 10 seara. N-am fost la somn, am dormit pe o balta. Am prins trei ciortani amarati, stiucile aveau pliscul inchis. In schimb vremea a fost frumoasa si calda.
Deseara fac pozele.

Răspunsuri: 51

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

30

29.05.2012, 16:17

cam asta mi-a iesit mie....o bucata de tabla, un surub, un maner de la un mincioc mai vechi, o bucata de plexiglas, tarozi ,spirale, pile, ciocan, menghina.......si un strungar care sa imi faca capul surubului si piulita-bucsa din menghina. :zambet:

Dintr-un om sanatos mai faci un pescar, dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos!

PRO PESCUIT

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

31

29.05.2012, 22:13

Pentru acelasi sonar am doua sonde. Una pentru barca plianta iar celalata pentru Carolina skiff.
Pentru barca plianta am luat un suport de la Amiaud, ieftin, dar isi face treaba :

Pe Carolina e fixat suportul pentru eternitate :

nmmarine

Oblete

Răspunsuri: 6

Locație: Petresti, DN1, Ilfov

• Scrie un mesaj privat

32

30.06.2012, 22:12

Este un suport portabil pentru sonare.. indiferent de marca.. Jaxon.. le gasesti aici Accesorii barci si ambarcatiuni
Eu am așa ceva........

și este bun . :)

Răspunsuri: 147

• Scrie un mesaj privat

33

23.08.2012, 19:20

Este un suport portabil pentru sonare.. indiferent de marca.. Jaxon.. le gasesti aici Accesorii barci si ambarcatiuni
Eu am așa ceva........

Salut,acest model de suport este si pt sonarul propriuzis sau numai pt sonda?
...cogito ergo sum.

34

23.08.2012, 20:23

nu.
daca te referi la posibilitatea de atasare a ecranului pe acest suport, raspunsul este nu.
si din cate stiu nu prea sunt astfel de suporturi decat manufacturate
oricum este usor de bricolat un suport pt ecran, dar la ce bun?
eu il tin pe fundul barcii sau pe galeata de rame, iar suportul cu sonda il atasez pe lateralul balonului, pe un maner al barcii si astfel am sonda exact pe partea unde pescuiesc si extrem de aproape de momeala mea :ochi:

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

35

24.08.2012, 07:35

Salut,acest model de suport este si pt sonarul propriuzis sau numai pt sonda?

nu.
daca te referi la posibilitatea de atasare a ecranului pe acest suport, raspunsul este nu.

Este conceput numai pentru sondă .
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

• Scrie un mesaj privat

36

24.08.2012, 18:19

nu.

, iar suportul cu sonda il atasez pe lateralul balonului, pe un maner al barcii si astfel am sonda exact pe partea unde pescuiesc si extrem de aproape de momeala mea :ochi:

Salut Adi,spune-mi te rog cum fixezi suportul de manerul barcii,i-ai facut vreo adaptare sau merge prins pur si simplu cum vine din magazin.Spor.
...cogito ergo sum.

37

26.08.2012, 00:03

nu am facut nici o adaptare, asa vine din magazin, doar trebuie montat altfel
»adiwolf« a atasat urmatoarele fisiere:

• Scrie un mesaj privat

38

10.09.2012, 06:08

Eu am așa ceva........

Salut,spuneti-mi si mie va rog cum ati facut prinderea sondei de suport.Am un Hummin.728 si am luat un suport(Suport barca sonar Jaxon Tele 30-60cm )exact ca cel postat dar nu am reusit sa prind sonda de suport.Suportul are un hexagon din plastic format din 2 piese care nu se "pupa"cu sunda sonarului.Trebuie facuta o adaptare ceva?Spor.
...cogito ergo sum.

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

• Scrie un mesaj privat

39

10.09.2012, 06:30

xxx

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:33)

• Scrie un mesaj privat

40

10.09.2012, 06:50

Cred ca ar trebui sa-ti vinzi sonarul cel proaspat achizitionat (Hummi 728) deoarece:
1. Nu poti monta sonda pe suportul abia cumparat
2. Nu ai idee cum se fac setarile la el pentru cloncaneala. Poate te va ajuta cineva spunand exact care sunt "bifele" ce trebuiesc puse pentru a-si justifica eficienta.

De ce nu-ti cumperi o "ratusca"? Cu aia te poti juca si in cada + in vitrina seamana cu un bibelou. :buaaaah: :ochi:

De unde ai dedus ca-l voi folosi la "cloncaneala"?L-am luat pt ca e la moda sa ai sonar,sa fiu si eu in randul lumii,cat despre ratusca nu am cada in care sa ma (mai)joc.Spor.
...cogito ergo sum.