Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Foarte TARE frate !
Daca te rog sa-i faci mai multe poze sa ne arati ceva detalii , ti-as fii recunoscator.M-ar interesa ideea ta pentru ca si eu am tot o gonflabila de 3.30 si asa cum l-ai montat tu ar fi ideal ca nu m-ar mai deranja la vaslit sau la motor.Multumesc anticipat.
Foarte misto ! Felicitari ! Cred ca ti-a luat ceva timp sa faci toata structura.Vad ca e metalica ...Foarte ingenioasa
Multumesc mult pentru detalii.
... dar nu maine si poimaine ca voi fi la pescuit.
Eu am așa ceva........
și este bun .![]()
Este un suport portabil pentru sonare.. indiferent de marca.. Jaxon.. le gasesti aici Accesorii barci si ambarcatiuniEu am așa ceva........
și este bun .![]()
Salut,acest model de suport este si pt sonarul propriuzis sau numai pt sonda?
nu.
daca te referi la posibilitatea de atasare a ecranului pe acest suport, raspunsul este nu.
nu.
, iar suportul cu sonda il atasez pe lateralul balonului, pe un maner al barcii si astfel am sonda exact pe partea unde pescuiesc si extrem de aproape de momeala mea![]()
Eu am așa ceva........
și este bun .![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:33)
Cred ca ar trebui sa-ti vinzi sonarul cel proaspat achizitionat (Hummi 728) deoarece:
1. Nu poti monta sonda pe suportul abia cumparat
2. Nu ai idee cum se fac setarile la el pentru cloncaneala. Poate te va ajuta cineva spunand exact care sunt "bifele" ce trebuiesc puse pentru a-si justifica eficienta.
De ce nu-ti cumperi o "ratusca"? Cu aia te poti juca si in cada + in vitrina seamana cu un bibelou.![]()
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH