Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

21

13.03.2015, 21:44

Se poate sa fi avut rezultate pentru ca e cald in timpul zilei de doua saptamani. Poate au pescuit pe lacuri private si au luat, sau se poate si pe rauri prin maluri, apa fiind mare de tot, insa asta inseamna ca braconeaza. :gandesc:

22

13.03.2015, 21:59

Se poate sa fi avut rezultate pentru ca e cald in timpul zilei de doua saptamani. Poate au pescuit pe lacuri private si au luat, sau se poate si pe rauri prin maluri, apa fiind mare de tot, insa asta inseamna ca braconeaza. :gandesc:
Mdaa :rizi: , ca si la noi :idee: , cred ca sunt unii care braconeaza :zid: .Merci tudor :bravo:
:noroc:

23

14.03.2015, 05:43

Fazele Lunii...un subiect controversat, pe care il urmaresc de vreo 2 ani...cred ca weekend-u acesta o sa vedem ceva capturi de somn :zambet: ...(deja sau vazut ceva rezultate prin italia la pescari nemti si italieni)
Cred ca are MARE importanta temperatura apei.... :bravo:
In Franta, de exemplu-i ca in RO, "nu si-a dat drumul".. :rizi: , mai asteapta baietii :pauza:
:noroc:

Si eu sunt de parere ca temperatura apei este cel mai important factor in pescuitul somnului,cu cat temperatura apei creste cu atat mai repede isi digera 'dansu' prada! :prieteni: ...am vazut ca in UK ,unde temperaturile sunt mai scazute ca la noi ,sau prins cativa somni frumosi (pana in 30KG) :bravo: :noroc:

Răspunsuri: 100

Locație: Baia Mare - Romania

• Scrie un mesaj privat

24

14.03.2015, 14:16

Fazele Lunii... :gandesc:
...nu stiu , fazele Lunii , solunar
...probabil , cine crede in horoscop sa tina cont si de aceste aspecte
GO FOR SPINNING !!!

Catalog naluci "old_radu"