...
Nu este ok sa-ti cumperi mulineta inainte de a termina lanseta? Asa poti pozitiona mandrina citiva cm mai sus sau mai jos, pt a o echilibra bine cu o mulineta plina cu fir... intreb, pt ca nu stiu, nu ma pricep la rod building-uri...
Ca si echilibrari ma refer ,normal.
Unii colegi stiu la ce ma refer. Am bete care-mi plac "din prima", ca sunt pe mana mea si am bete care ,desi "celebre" nu ma multumesc. Ultimul exemplu? Duminica duc la Cluj un Avid 8'6" MH sa i se schimbe inelele ,eventual repozitioneze. L-am pescuit din vara dar ,desi un bat apreciat de multi , nu este pe mana mea
Am schimbat 4 mulinete pe el si ...Senzatia este ca batul da "in nas" !Si cum nu vreau echilibrare din butt ,optez pentru inele mai mici si mai usoare. De aceea spuneam eu ca este important ca batul sa fie pe mana pescarului.Indiferent cum il cheama!
Cu repozitionarea nu stiu ... am retineri ,daca faci asta sigur stii tu de ce
Daca lucrurile merg ok , o sa-mi schimb si de pe Avidul de 7' inelele .Acolo merita titanium deoarece acolo vorbim de finete maxima! La 8'6" nu e cazul.Hai ca ne muta imediat Zoran topicul de aici
)
Si eu si ...proprietarul lor!
Si atunci ce e de facut? Pai ori vindem batul si pierdem niste bani ,ori facem un pic de custom si ...pierdem bani!
Ca asta-i viata! Cu cine am povestit azi ,probabil cel mai titrat pescar de stationar din tara si un prieten de al lui ,era impotriva modificarii unui bat factory-made! Si pe buna dreptate...Si eu zic la fel ca americanii stiu ce fac ,de ce le echilibreaza asa ,etc,etc.Corect insa cred ca uitam un lucru ...multe bete americane ( ca tot veni vorba) nu sunt gandite pentru pestii si nalucile noastre
As avea chiar curajul sa spun ca Avid 8'6" MH ,batul pe care vreau sa-l modific eu ,este gandit pentru un peste care nu exista in RO! Sigur ca deja am luat-o pe aratura
,ca iarna e de vina ,ca nu trage pestele , insa ...un sambure de adevar exista! Si atunci fiecare incearca ,doar ,doar ...Eu o sa incerc pe timpul si banii mei sa vad daca merita ! Dupa care o sa va spun rezultatul...
Cine va face batul chiar stie asa ca ...nu-mi va parea rau cand o sa-l cumpar de la Andrei

Xzoga Taka G66 si un drill superb cu o bestie:
Spinningdrill von Hans mit dem Taka G66 von Xzoga - YouTube
... unul dintre locurile mele de pescuit pe timp de vara
... unul dintre locurile mele de pescuit pe timp de vara
Dar sper ca o sa ai ocazia sa pui mana pe bat ,la toamna, stii tu pe unde ca-l dau pe "brazda" pe colegu si-l aduc la prima lui dragoste...
Plus ca vreau sa vad si eu x-zoga ala a tau . 
. Destul de sensibil pe vârf pentru năluci şi cu rezervă de putere enormă pe cotor, indestructibile
. ... indestructibile.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH