Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 12:58)
cred ca problema se pune de la ce temperatura a apei somnul incepe sa caute mancare (asta pentru ca de mancat mananca tot anul daca-i pui mancarea la nas). Din experienta mea de pana acum primavara somnul incepe sa caute mancarea de pe la 10-11 grade in sus. initial iasa din gropi si incepe sa patruleze pe la praguri pentru ca mai tarziu cand apa ajunge pe 15-16 grade sa inceapa sa se hraneasca si la suprafata si , totodata, incepe sa frecventeze si locurile de vanatoare de vara.
Asadar ca pescar de somn in principal ai cam 2 variante: il astepti la locul de vanatoare atunci cand cauta el mancare sau il cauti tu la locurile de repaus atunci cand el nu cauta mancare.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (18.04.2012, 15:51)
La primul pesuit în acest an Dunărea avea șapte grade și am avut rezultate bune.......doar să fi la ora și locul potrivit.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.