Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Ediseu

Profi

Registrierungsdatum: 21. Juli 2012

• Nachricht senden

21

Samstag, 8. Juni 2013, 12:32

Pai,

Tot Zoran poate confirma cum e cu barcile astea vopsite!! :buaaaah:
Am inteles ca prietenii lui Thomas si Mario si-au vopsit barca din alb in verde. :zambet:

Zorane ce ne poti spune?

:pescuit: :pescuit:

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

22

Samstag, 8. Juni 2013, 16:43

Habar n-am, au vopsito, dar cu ce lac!?!? asta trebuie mai intai sa intreb. :zambet:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

valer (Ecy)

Schüler

• »valer (Ecy)« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 22. März 2013

Beruf: tinichigiu vopsitor auto particular

• Nachricht senden

23

Samstag, 8. Juni 2013, 17:23

kzoli barca sta pe apa si
se vede foarte bine si a fost deia pe apa si in privinta lacului este f rezistenta nu sare nici o data doar daca ..suprafata pe ce se pune nu este pre gatita bine ca si la masina ...la masina sare din cauza ruginii de sub vopsea sau din cauza meseriasului care se grabeste bine.nteles ma refer doar la barcile din fibra la acest camuflai ca si complectare culorile sint pe baza de apa si pe deasupra am si o experienta mica aproximativ 25 ani ......cine nu este in domeniu mai bine sa taca ...cu scuzele de rigoare daca am ignit pe cineva :buaaaah:

Eugen

Profi

Registrierungsdatum: 4. März 2012

• Nachricht senden

24

Samstag, 8. Juni 2013, 17:55

Daca lacul auto ar fi bun si pentru barci, atunci nu s-ar mai vinde vopsea antialgala. Kzoli se refera la faptul ca barca stand in apa, pe portiunea expusa apei iau nastere culturi algale. Nu conteaza cat de bun esti si ce vechime ai in vopsitoria auto. Barcile sunt... o alta "mancare de peste". :noroc:
Asta nu inseamna ca nu poti sa le vopsesti doritorilor barcile (ti-am mai spus ca sunt superbe) dar iti recomand sa-ti schimbi numarul de telefon periodic, eventual si adresa :ochi: .
Ce faci tu este frumos ca si arta. Daca poti sa realizezi asa ceva cu vopsea specializata pentru ambarcatiuni, te asigur ca ar fi o afacere si nu una oarecare ci de succes.

25

Sonntag, 9. Juni 2013, 11:07

......cine nu este in domeniu mai bine sa taca ...cu scuzele de rigoare daca am ignit pe cineva :buaaaah:

eu ma ocup cu lemnul si fabricarea mobilei, iar in asta intra si protectia lemnului la diferiti agenti exeteriori. - deci nu sunt in domeniul constructorilor sau finisarilor de barci.
ce ziceti, am dreptul sa vorbesc sau mai bine sa tac ?! :necajit:

aici chiar nimeni nu contesta experienta sau priceperea cuiva, pur si simplu este un forum de discutii nu de emitere a unor axiome.
fiecare vorbeste din priceperea si cunostintele pe care le are intr-un domeniu, unii mai mult, altii mai putin, dar din astfel de discutii multi altii pot invata din experineta si priceperea altora fara sa mai faca greselile inerente de incepatori
insa de aici si pana la a recomanda tacerea............ :nu:

johnnie

Anfänger

Registrierungsdatum: 4. Februar 2013

Beruf: stresanta

• Nachricht senden

26

Freitag, 5. Juli 2013, 14:05

vopsele antialge se folosesc la ambarcatiuni care stau (aproape) permanent in apa, mai ales in ape sarate. barcile care sunt pastrate pe uscat (folosite doar cateva zile in apa) nu au neaparata nevoie de asa ceva.
lacurile si vopselele auto sunt foarte rezistente la abraziune si la coroziune, deci pretabile la ambarcatiuni. obiectele din rasini armate cu fibra de sticla (cazi de baie, barci) se vopsesc cu gelcoat pentru ca grosimea stratului aplicat are multe avantaje: mai greu de penetrat, confera luciu, ascunde imperfectiunile. zgarieturile sunt mai putin vizibile pe un strat de vopsea gel, decat pe o acoperire multistrat (care se repara mai greu).
incercati sa va documentati cat mai mult, avem la dispozitie informatie "garla" ... orice vanzator trebuie sa-si laude produsul, dar mai ales sa ne convinga ca este indispensabil. cred ca e pacat sa arunc banii pe prostii, cand am destule pasiuni costisitoare...

P.S.
indiferent cu ce vopsea sau lac este acoperita barca, la scoaterea din apa trebuie spalata bine, cu detergent si jet puternic de apa. astfel se vad si eventualele zgarieturi, lovituri, luandu-se masuri imediat.

:prieteni:
Daca iti ajung banii, inseamana ca nu ai suficienta imaginatie

valer (Ecy)

Schüler

• Nachricht senden

27

Freitag, 5. Juli 2013, 16:07

este f. corect ....dar degeabaexplici unora care habar nu au ....asa ca mai bine ne vedem de treaba :buaaaah:

johnnie

Anfänger

• Nachricht senden

28

Samstag, 6. Juli 2013, 06:45

Nu cred ca e degeaba. Cine e interesat, se documentează si poate folosește informatia.

29

Samstag, 6. Juli 2013, 07:10

Eu nu contest priceperea nimanui, insa nu degeaba au inventat vopsele speciale ptr. ambarcatiuni, (nu am magazin de vopsele si nici interes sa fac reclama la vre-o marca :) ) ... dar am cunostinte care fabrica ambarcatiuni de zeci de ani ( din tata in fiu) si stiu sigur ca o suma importanta din procesul de fabricare "merge" pe vopsit si vopsea... daca ar fi buna si rezistenta si alta vopsea decat ceea "dedicata ptr ambarcatiuni" in mod sigur ar alege altceva pentru a reduce costurile.
Fiecare face ce vrea cu barca lui si vopseste cu ce "poate"... si cum poate... insa sunt tare curios de un feedback, adica ce parere au clientii tai peste 2-3 sezoane de pescuit despre starea vopselii si a lacului.
:noroc:

valer (Ecy)

Schüler

• Nachricht senden

30

Samstag, 6. Juli 2013, 13:03

acu zeci de ani ce barca vopseau ei de .....lemn le dadeau cu smoala si le scufundau in apa ca sa se umfle pentru inchiderea crapaturilor si astase repeta de fiecare data cind se punea barca pe apa ......citeste ce a scris iohny putin mai sus :buaaaah:

johnnie

Anfänger

• Nachricht senden

31

Sonntag, 7. Juli 2013, 09:30

daca ar fi buna si rezistenta si alta vopsea decat ceea "dedicata ptr ambarcatiuni" in mod sigur ar alege altceva pentru a reduce costurile.

:) ce te face sa crezi ca vopselele si mai ales lacurile auto sunt mai ieftine decat gelcoat-ul folosit la barci? o vopsire auto ca la carte este mult mai scumpa decat o vopsire de barca. din pacate, vopsirea artistica nu se poate face cu gelcoat, ci cu vopsele. apoi trebuie acoperit cu un lac bun, care nu e ieftin.
arta cere sacrificii :buaaaah:

valer (Ecy)

Schüler

• Nachricht senden

32

Sonntag, 7. Juli 2013, 11:51

eu cu asta ma ocup zi de zi si cunosc preturile f bine ....este foarte corect cea ce spui. :buaaaah:

33

Sonntag, 4. August 2013, 14:00

acu zeci de ani ce barca vopseau ei de .....lemn le dadeau cu smoala si le scufundau in apa ca sa se umfle pentru inchiderea crapaturilor si astase repeta de fiecare data cind se punea barca pe apa ......citeste ce a scris iohny putin mai sus :buaaaah:

Din anii 1870 deja faceau ambarcatiuni din lemn de diferite esente( familia respectica) , din 1978 confectionau barci din aluminiu, dintre care multe mai plutesc si acum pe apa atat in fosta URSS cat si pe dunare si pe lacurile din Ungaria ... iar ambarcatiuni din polietilena si fibra de sticla fac din anii 90 :gandesc: ... :noroc: