Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

lele

Biban

Răspunsuri: 104

Locație: Miercurea Ciuc

Profesia: Finisaje in constructii

• Scrie un mesaj privat

21

19.04.2013, 23:44

Corect.Doar pescuim C& R. Sansa tre sa aibe si pestele agatat...oricumera eliberat dupa... o fotografie. :)
Munca este pentru aia care nu stiu sa pescuiasca...

22

19.04.2013, 23:54

Ptr. lele.... Era parca un topic..."echipament supradimensionat vs echipament subdimensionat"....asa tin minte :pauza:
:noroc:

geoco

Oblete

Răspunsuri: 43

Locație: alba iulia

• Scrie un mesaj privat

23

20.04.2013, 06:49

:gandesc: legat de CROCODILURI pot afirma ca mi-ar place daca ar fii putun mai dure(rigide)!nu prea suporta greutate mare si la ''contra'' traba sa i-o dai sanatos :zambet: ! are un aprieten 4 dintrastea si :doaaamne: ....vai...ce face cu ele de mie mi-i mila! lupte libere in toate felurile(ce tine de pescuit)....acum nu va inchipuiti ca taie lemne sau stiu io ce alte nebunii ! strict parerea mea ........ca sunt rezistente si au si un pret mic! ........sunt totusi prea ''moi''! :pauza:
NICIODATA NU SPUNE....NICIODATA!

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

24

20.04.2013, 14:09

Asa am zis si eu printr-un post anterior, ca sunt prea moi.Si da, mai in gluma, mai in serios, sunt ca niste batatoare de covoare, cu mentiunea ca alea-s muuuuult mai usoare :rizi:
Always C&R

IonutFishing

diccosmin

Șalău

• Autorul acestui subiect este »diccosmin«

Răspunsuri: 211

Locație: Sibiu

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

25

20.04.2013, 21:55

Ma descurajati, dar nu renunt la ele pana nu dau cu :zid:
Incepator in pescuitul somnului

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

26

20.04.2013, 22:29

Ma descurajati, dar nu renunt la ele pana nu dau cu :zid:
Cosmine, renunta la ele numa` cand simti tu ca-i momentu`. :rizi:
Un exemplu asemanator ii masina mea, un Passat combi din 95... multa lume ma intreaba de ce naiba nu schimb "rabla".
Pai n-o schimb ca pot sa-mi pun o saltea in spate si dorm lejer ca-n pat acasa, n-o schimb ca ma costa un far nou (d-ala cu motorase) 120Ron si o oglinda incalzita-reglabila cam tot atat in timp ce la Logan de ex. ii cel putin dublu, n-o schimb ca la ultimii 100 mii de km n-am schimbat decat consumabile si o bobina de inductie cu 70 lei, n-o schimb ca..... da` nah, mi-e cam rusine cateodata printre masinile colegilor :rizi: ... o s-o schimb si io candava, cand ma supara... daca... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

27

20.04.2013, 22:53

:apl: Fratilor, si Germinele sunt diferite, sa stiti ca pe langa cele cu tronsonul foarte moale, sunt si cele pentru intepat, cu varful semirigid; eu am in colectie 5 Germine si am patru modele, facute-n DDR.
Comparatia cu "batatorul de covoare' este facuta de maini prea fine, dar...mi-a placut si atasamentul fata de masina veche! :noroc:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

28

20.04.2013, 23:04

Comparatia cu "batatorul de covoare' este facuta de maini prea fine, dar...mi-a placut si atasamentul fata de masina veche!
Am in atelier un radio cu lampi (cu FM totusi!) pe care am 2 bibelouri pesti d-aia de sticla asezati pe un macrameu... ii coltzu` nostalgic... imi lipseste balerina si setu` de elefanti... :rizi: :noroc:.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

29

20.04.2013, 23:17

:prieteni: Multumesc pentru intelegere! :pescuit: :noroc:

diccosmin

Șalău

• Autorul acestui subiect este »diccosmin«

Răspunsuri: 211

Locație: Sibiu

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat