Buna Zoran,ai folosit sistemul asta?ca eu abia astept primavara sa incerc.
La cutremur nu m-am gandit iar varianta cu harletul am vazut-o si eu pe net dar neaparat solul sa nu fie plin de apa iar asta e cam nasol deoarece ramele negre si cantalupele prefera solurile ce mustesc de apa.Deci ca o concluzie s-ar putea sa nu mearga.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

aici e filmuletul numai ca nu stiu cum sa copii filmuletul de pe youtube si sa- l pun pe forum asa ca am scris eu adresa ."Haw To Get Worms Out Of Soil,Just Grunt"pe youtube.Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »cristina« (04.02.2015, 05:42)
Tot acolo pe youtube sub filmuletul cu americanii e si un filmulet "Haw get worms my way" care prezinta cred stilul lui Zoran sau ceva in genul ala. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Spuneti-mi si mie cum pot atasa un filmulet pe forum si mai ales cum si unde il salvez de pe tableta si nu de pe pc.
.....................acu' vreo 20 de ani, imediat ce l-am invatat de la nemti, l-am dus la Deta![]()
filmuletul cu americanii
Merci Danmiclau56,ptr ajutorul cu filmarea .Primul filmulet mi-a dat niste idei despre cum as putea sa simplific cumva "procesul"de cautare a ramelor. Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »cristina« (04.02.2015, 11:00)
How to make the Ultimate Electric Worm Getter!: http://youtu.be/I2-kfbjxKLc
Cu siguranta merita daca stai la curte![]()
...
...
Ramele gasite in jurul blocului dupa ploaie se pot pastra ca celelalte?
Adica in galeata cu pamant si zat de cafea...
.....astaia au concursuri de scos rame![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH