Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Arata bine Gigi! Sa o folosesti cu placere! Eu tocmai am pus fir pe un Stradic CI4+ 2500 FB . Adica acuma eu cu Shimano si tu cu Daiwa ? Ca eu mai am doar o Daiwa si 4 Shimano ...
Pai stiu sigur ca asta e usoara...190g ,deci a fost primul criteriu...In rest cred ca xshipul ar fi un plus,raportul de 1:5, asa numitul concept Hagane...si nu mai stiu.Are fluturele ca Vanquishul 2016 deci nu cred ca se agata firul!Alt criteriu...
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai stiu sigur ca asta e usoara...190g ,deci a fost primul criteriu...In rest cred ca xshipul ar fi un plus,raportul de 1:5, asa numitul concept Hagane...si nu mai stiu.Are fluturele ca Vanquishul 2016 deci nu cred ca se agata firul!Alt criteriu...
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Tu esti unicul la care i s-a bagat firul dupa fluture la Shimano..
Deci ,in general, e bine sa fii unic intr-o lume copiatoare Dar ,pe cuvant, ca la capitolul asta NU sunt unic! Mai grav, am prieteni care au facut peruci urate pe Shimano ,cu mine in barca ...Si ,nu , nu sunt incepatori ...Doar ca pescuiesc cu fire fff subtiri ,pe balta cu gramaje mici .Dar poate e prea complicat de explicat.In conditiile in care mai am o singura Daiwa Bradia nu cred ca pot fi considerat fan Daiwa. Doar am spus ce am vazut si patit.
In rest ,spre deosebire de anumiti spinningari ,eu nu dau mai mult de 1000 lei pe o mulineta!Uneori este important si de unde si cum le cumperi...
Prefer sa bag banii in bete, fire,etc. Unii am vazut ca prefera sa pescuiasca cu tot felul de gioarse ( upps!) dar sa dea (doar) cu Stella ca sa-i tina! De ce sa ma tina "uauuu" o mulineta? Prefer sa o pescuiesc doi ani si cand altii fac service o dau si iau alta de clasa medie ...Fiecare cu problemele lui!
In rest Gigi ,sper sa nu-ti placa noua ta mulineta , nu de alta dar ar fi pacat ca Shimano sa-si piarda cel mai ferm sustinator! Fara suparare, dar chiar mi-ar parea rau sa nu mai vad posturile tale in sustinerea tehnologiei Shimano
Bine, in afara de Gyorg ,dar el e platit macar...
Ps: legat de intrebare , nu exista nici o diferenta Gigi .Sunt la fel de proaste ! Indiferent de pret ,normal. La fel de proaste ca si Shimano ,tu la ce te-ai gandit?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH