Stiu ca nu era pt somn... Nici eu nu ma asteptam sa intre asa somn... Una peste alta mai bine ca a fost jigul ala pentru ca oricum nu as fi avut cum sa il scot la poza si in final singura solutie ar fi fost sa tai firul. Speram doar sa il scot la suprafata sa ii fac o poza de la distanta. Oricum m-am bucurat maxim de drill...
Pai ala nu e jig de dat la somn ala e de salau....
Eu somnul de 2,26 cu jigul din ala l-am prins insa nu am tras de lanseta cat am putut.Jiguri de marimea 4/0, 5/0 sau 6/0 care sa tina la somn fara sa imi fie frica eu inca nu am gasit.Am de la 8/0 in sus pt somn insa nu merg pe gume mici
Lasa ca il prinzi tu pe ala mare si eu am pierdut o gramada de somni din cauza jigului
Poate daca mai era cineva cu mine sa ne putem ajuta la aducere pestilor la poza as mai fi insistat, dar singur in conditiile date imi era imposibil. Chiar si in doi ar fi fost dificil...
Adi, nasoala partea finala cu jigul indreptat ...
Ideea e ca apa pe care ai gasit-o acolo la felul in care arata este IDEALA de somn ... data viitoare incearca sa pui o tripla in spatele shadului cand ai conditii de genul asta.
As fi vrut sa incerc mai multe si as fi incercat. Jigul ala l-am pus de proba. Urma sa folosesc si alte artificiale. Stiam ca e ok apa crescuta si tulbure, dar era foarte crescuta si foarte tulbure. Nu credeam sa fie conditii ideale si mai tare ma gandeam sa testez combo-ul si nalucile care nu le folosisem... Pe nalucile de suprafata nu am avut nici un atac, desi in zona aia apareau valuri care pareau facute de pesti si nu cred ca e ceva in apa aia in afara de somn capabil sa faca asa valuri. Dupa ce am intepat somnul ala mi-am dat seama ca nu as putea sa scot nici un peste mai mare de 5kg fara sa imi pun viata in pericol si din cauza asta am strans si am plecat.Desi pe poza nu se vede, malul era din dale de beton, care erau ude de la valuri. Ma puteam apropia maxim la 1m de apa fara sa risc sa alunec. Sa nu mai spun ca in drill am stat la 5m de apa de frica sa nu ma traga cu totul, mai ales ca dalele erau destul de abrupte..Adi, sincer dupa cum se vede situatia in poza cu apa tulbure tu trebuia sa incerci numai cu artificiale echipate de somn...nu cu jig de la Mane
Ideea e ca mananca de multe ori pe gume mici in cazul tau a fost Kopyto de 7,5, nu cred ca sunt in comert jiguri pentru somn atat de mici pentru guma aia trebuie armata cumva cu o ancora marimea 1.
Am inteles bine? 330 de km dus ca sa faci o partida de spinning tu esti virusat bine
Mi-am luat eu acum Spheros 8000Pg si cand ne intalnim il punem pe lanseta ta sa vezi daca e vreo diferenta
Bravo Anem si Mane...chiar aveti cu ce va lauda acolo in IT. Faceti niste partide superbe.
Sper sa am ocazia sa postez si eu cateva poze cu avati romanesti dupa ce incepe pescuiala pe la noi.
Desigur ca dimensiunile vor fi ceva mai modeste.![]()
[.....]
Iar astea 2 luate de-un prieten croat, tot ieri. Emile, iti sare-n ochi ??![]()
PS.Al doilea youtube zice ca-i privat
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH