Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
...... am avut niste colegi romani ce au prins la stationar un somn de circa 1m si 2 galeti de platici.Pescuiau in doi cu 13 lansete..............
...... am avut niste colegi romani ce au prins la stationar un somn de circa 1m si 2 galeti de platici.Pescuiau in doi cu 13 lansete..............
![]()
nici acolo nu se potolesc, tot apucaturile de braconieri le au - cum draqu de nu ii opreste nimeni nici acolo??
hai ca aici inteleg, ca la noi e stana fara caini dar acolo??!!![]()
De cand n-ai mai fost la PF2, Bruno??![]()
![]()
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
ajunsi in locul 2 nu cred ca am facut mai mult de 3-4 lansari si apare primul peste:
primul salau prins la jig cu multumiri lui attila care m-a aprovizionat cu niste gume.
![]()
Cu ce echipament l-ai prins?
Ai lasat jig-ul pana atingea fundul sau?
Ai simtit trasatura "fara dubii"?
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
cam asta s-a intamplat in mare azi
shad-ul avea 7,5cm, jigul cred ca avea 14 grame (dar nu sunt sigur pentru ca l-am primit) ... apa de maxim 2 metri si curentul era variat... si vorbesc serios ca era variat pentru ca de fapt pescuiam exact sub un fel de cascada si stateam pe un pod deasupra apei ... deci in capat de lanseu (lansam la vale paralele cu curentul) curentul era moale de tot si cu cat recuperam firul cu atat curentul devenea mai puternic pana la foarte puternic ...