Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Eu insa ma refeream la cei ce fac poze si filmari, dar nu posteaza deloc aici pe forum, si doar citesc, culeg informatii, invata... principalul loc de postare al lor fiind FB-ul, care este de fapt un mare sheet dpmdv, de pe care chiar ai multe de invatat despre pescuit, si anume "zero". Eh, si asa cum ptr Anem o partida cu 3 avati este frustranta, iar ptr Paul postarea frustranta a lui Anem e frustranta, asa este ptr mine chestia cu pozele de pe FB frustranta.
Sorry, ptr mine asta este braconaj, atata retinerea peste limita legala admisa, cit si faptul ca pestele vine comercializat, fara ca pescarul sa beneficieze de o autorizatie de comercializare a pestelui.
...Sa inteleg ca daca ar avea autorizatie de comercializare, nu te-ar mai deranja ?...
Mai bine taceam drac' din gura am starnit si am stricat subiectu', eu, care am facut doar o observatie colegiala acolo
@Anem sper ca e asa cum zici si nu ai luat-o in nume de rau. Nu, nu te cunosc, dar uite ca azi am aflat cate ceva despre tine. Esti omul pt care conteaza mai mult latura sportiva a pescuitului, pe cand pt mine mai mult aia recreativa. Am inteles .
[…..]
Da asa este, trei minute de incordare in care daca nu spui cu voce tare, sigur...sigur il rogi in gand sa muste . Cloncul nu mai bate si se lasa o luniste surda, iar momentul pana la muscatura pare o infinitate. Cel putin cam asa a fost la mine cu cei mai imbracati.Salut Horia, felicitari pentru PB! 3 minute de adrenalina?
Nu stiu exact ce vrei sa spui prin “latura sportiva”
Adica atunci cand ies la pescuit de regula caut sa prind cat mai multi pesti si cat mai mari
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH