Ce inseamna experienta, dom'le....anul trecut ce am prins din discutiile celor cu barca, majoritatea pestilor i-au luat intre 7 si 10 metri adancime, plus cateva exceptii pe la 15 metri. Dar interesant, mai mult stiuca.Pe Cassien as avea idei dar trebe barca. Daca ai barca merge si un somn la clonc sau si fara clonc daca e vant moderat. Altfel, la salau, m-as pozitiona in fata unei "pointe" (nu mai stiu in romaneste) si as lansa un shad da la 2m adancime in dinti de fierastrau. Dupa doua trei lanseuri tragi barca mai in larg, arunci la 2m50 adancime. Eu cred ca in sezonul asta ii vei gasi intre 7 si 20m. Cand dai de unul si vezi la ce adancime l-ai palit poti incerca tot lacul la o adancime similara. In Spania asa fac pe lac de baraj si pana acum mi-a reusit bine. Mai e si solutia cu pescuitul la trena cu un vobler care coboara cam la 10m dar cred ca e intezis pe Cassien. Deci jig-ul pe tatonare as aplica.
Maine iar pe Sena unde anul asta nu am am prins inca nici un mustacios.![]()
https://m.youtube.com/watch?v=tNVPcigQx4o
Asa se intampla cand te prinde mustaciosu pe echipament non adecvat . Face ce vrea din tine![]()
Acest răspuns a fost de 3 ori editat, ultima oară de »aaalex« (21.06.2015, 19:58)
Tudor, nu se vad pozele iarasi![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH