Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Am avut parte de o partida excelenta.. Cu foarte mult atacuri si cu ceva mustaciosi care nu au vrut sa iasa la pozat.. Cum zicea si Anem o lanseta mai rigida in acea locatie isi spune cuvantul.. Multumesc pentru partida de pescuit baieti
Bravo baietii! Tineti-ma in priza... In 12 sper sa plec spre voi ! Patru "haiduci" avand ca tinta o partida de somn , una de stiuca,una de salau si ,eventual,una de bass pe un lac cu adancimi de pana in 80 m ...Astea sunt planurile .Mai departe vedem ce si cum. Stiu precis insa ca voi avea parte de niste "mese tovarasesti" monstru cu prietenii italieni
ps: weekend-ul urmator o sa va tin si eu companie
Va distrati ,va distrati Si altii isi rod unghiile cu ochii pe calendar Dar lasa ca ... Bogdan ce bine arata apa aia din spatele tau !!!
Bravo Anem, bravo Bogdan!
In locul ala pe care il cunosc asa bine sa fie atatia salai... sunt cam rare zilele astea in care sa atace asa de mult.
Eu la stationar nu am facut nimic.In prima parte a noptii cred ca era imposibil sa am ceva atac datorita colegilor de pe balta ce au dat discoteca cu manele, urlete si lumini pe apa....asta pana s-a terminat damigeana de visinata cand s-au bagat toti la culcare pana dimineata Nu am auzit nici-un somn toata noaptea, parca era totul mort.
PS: te asteptam Bogdane.
Mama ei de lanseta Emile .... Vine ea si a mea la timpul potrivit.. un pic de rabdare .. Faini strapii aia. Trebuie sa isi dea drumul si nenea mustaciosul.. Ai incercat si intre ape?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH