Bvo Mane! De cand il astepti tu pe ala de 2.05.... Uite ca insistentele au dat roade.. Felicitari si la mai mare..![]()
Felicitari Mane, asta da somn! Bravo Astept cu nerabdare urmatorii somni pusi de tine pe prelata...
Felicitari Mane,
Discutam cu un prieten ce inseamna Perseverentza ta !!
Foarte frumosi somnii !! Un inceput de sezon f.bun Bravo
ps: Mane, ieri din cauza oboselii ai luat lanseta mea![]()
Felicitari baieti si la mai mare!..
Dar ce se intampla cu aia mari?.. Maj alesc ca ereau conditii optime pentru somn?
Felicitari baieti si la mai mare!..
Dar ce se intampla cu aia mari?.. Maj alesc ca ereau conditii optime pentru somn?
Ce culori frumoase au.
Miercurea trecuta am facut si eu o partida faina la stiuca. Joi pe Sena dupa somn canci. Voi pune si pozele cu stiucile in curand.
@Mane si Anem, felicitari pentru capturi![]()
Eu zic sa ziceti mersi ca puteti pescui la somn pe riu in perioada asta nu sa va plangeti ca-s mici capturile(unii dintre noi sunt la capitolul post si penitenta pentru inca o luna de acum inainte
)
In alta ordine de idei , mai schimbati si voi mulinetele ca sa nu mai incurcati betele intre ele , ca la lansete nu merge sa schimbi componentele intre ele ca la nume unde, daca schimbi literele intre ele iasa altul![]()
Nu fii nemultumit.... stii cum e cu nemultumitul![]()
La cat sunt de frumosi muciosii[…..]
[…..]
Sper sa ma ajute batul custom ,ca in mine nici o nadejde![]()
Poza o voi pune cand intru in posesie , miercuri imi ajunge ...stiu despre ce e vorba .Nu fii nemultumit.... stii cum e cu nemultumitul![]()
La cat sunt de frumosi muciosii[…..]
Florine, nu e vorba de nemultumire … e vorba de dezamagire. Imi este imposibil sa nu fac o paralela cu partidele pe care le faceam in urma cu un an, doi sau 3. Daca inainte aveam o gramada de atacuri, aveam capturi sau macar vedeam pesti in zonele in care pescuiesc mai nou cam toate astea lipsesc. Motivele le cam stiu dar daca incep sa le descriu din nou imi vor sari in cap alti utilizatori ca nu sunt nationalist … chiar daca expun situatia cat se poate de obiectiv.
[…..]
Sper sa ma ajute batul custom ,ca in mine nici o nadejde![]()
Sa bagi o poza sa vedem si noi noua “arma”![]()
Aseara dupa o partida scurta de pescuit un somnulet de 1,76 m luat la oscilanta Mepps Syclops nr. 3
Aseara dupa o partida scurta de pescuit un somnulet de 1,76 m luat la oscilanta Mepps Syclops nr. 3
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH