Da` de ce sa pui frana? La urma urmei sa detii scule de pescuit faine ii un hobby... cine nu crede, sa-l intrebe pe evergreen... .
Si oricum ii mai rentabil decat sa investesti in masini sau smartphone-uri... .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' '''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..''
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' ''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...'''
Acuma cred ca ia placut maximum,mai ales ca o avut si o ruptura.Pina la spinning e cale lunga,nu toti ard etape..trebuie mai intai sa le guste..e ok si asa..ma bucurat nespus fericirea lui..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' '''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..''
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' ''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...'''
Salut prieteni.Ieri am bagat o partida de pescuit la stationar, am stat toata noaptea pana azi de dimineata.Ideea era sa ajung pe Po intr-un loc nou, loc ce arata bestial dar odata ajuns acolo vad ca e plin de afise cu restrictii de intrat cu masina, de pus cortul etc FUCK daca nu ai barca pe Po e foarte dificil de ajuns in locuri ok de pe mal.Constrans de situatie ma mut pe canalul unde imi fac veacul in ultimi ani.Incredibil aici gasesc liber un loc "fierbinte" un loc ce e intotdeauna ocupat la sfarsit de saptamana de alti pescari.Aici partida a incept ca niciodata pana acum, lansez prima lanseta in carlig avand o anghila cu montura clasica la pluta..........maxim 30 de secunde si pluta dispare sub apa .Las sa o "pape" bine dupa care dau contra si vine un somnic de 1,40m.
Dupa care urmeaza ca locul sa se umple de lume pescari in stanga, in dreapta si pe malul opus.Asa a fost pana s-a lasat intunericul cand au mai ramas doar doi sarbi ce au pescuit langa mine toata noaptea.
Nu pot zice nimic, oameni de treaba insa cu adevarat imbecili, toata noaptea aprindeau lanternele pe mal si mai puneau si pe apa sa vada plutele .Le-am explicat ca nu trebuie sa facem discoteca acolo pe mal insa nu am avut cu cine sa ma inteleg .Poate si asta a fost motivul pentru care am avut o singura trasatura toata noaptea pe la doua tot la o anghila la montura clasica la pluta.Bine ca mi-a intrat mie pentru ca daca le-ar fi tras lor somnul ar fi fost sacrificat.......Somnul a avut 1,70m
Salut.Sa va traiasca la toti si sa ajunga sa-i intreaca pe tatici lor,al meu are 27 ani si momentan se ocupa mai mult cu fetele dar anul asta a zis ca anul asta revine si la pasiunea mai veche.
frumos Mane si la mai mare ... la mine dupa cum stii, dupa 6 iesiri in gol aseara am reusit sa imi bat recordul la somn ... dar pozele doar deseara sau maine cand ajung la calculator ...
frumos Mane si la mai mare ... la mine dupa cum stii, dupa 6 iesiri in gol aseara am reusit sa imi bat recordul la somn ... dar pozele doar deseara sau maine cand ajung la calculator ...
Emile tu vrei sa fac infract aici .. Urca pozele alea mai iute ca m-ai facut foarte curios
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!
Lucian Blaga