......acelasi rezultat, CANCI
Aseara am fost la o partida de pescuit pana azi de dimineta pe la 5.00.Am dat la buchet de rame, platica si anghila.S-a cam racit putin vremea pe aici, au fost 14,5 grade aseara si un timp de tot rahatul, ploaie marunta din doua in doua ore, asa ca sa ma puna la incercare
.Nu am auzit nici macar un somn rapind la suprafata, semn care ma face sa cred ca de acum incolo trebuie sa ii caut pe fund sau intre ape si mai rar la suprafata.Pe la 3:30 incepe sa imi sune un avertizor puternic, ies din masina, scot lanseta din suport si incep drilul.Iese afara mustaciosul asta de 1,30 m, care trebuie sa recunosc a fost foarte bataios, raman surprins pe zi ce trece ce forta au pana si astia mici.Mustaciosul:
Aseara am fost la o partida de pescuit pana azi de dimineta pe la 5.00.Am dat la buchet de rame, platica si anghila.S-a cam racit putin vremea pe aici, au fost 14,5 grade aseara si un timp de tot rahatul, ploaie marunta din doua in doua ore, asa ca sa ma puna la incercare
.Nu am auzit nici macar un somn rapind la suprafata, semn care ma face sa cred ca de acum incolo trebuie sa ii caut pe fund sau intre ape si mai rar la suprafata.Pe la 3:30 incepe sa imi sune un avertizor puternic, ies din masina, scot lanseta din suport si incep drilul.Iese afara mustaciosul asta de 1,30 m, care trebuie sa recunosc a fost foarte bataios, raman surprins pe zi ce trece ce forta au pana si astia mici...
Felicitari!
scuze.Am pescuit pe un canal(Canal Bianco) ce face legatura intre Laghi di Mantova si marea adriatica.Cand conditiile meteo sunt nefavorabile prefer sa pescuiesc pe canalul asta sau pe raul Mincio pentru ca se poate ajunge usor cu masina.Pe Po e mai complicat la stationar, pentru ca am de carat multe bagaje si locurile unde pescuiesc sunt cam greu accesibile.Canalul acolo unde pescuiesc are o latime de vreo 80 de metri si adancime 5 metri cred, lansez intodeauna catre centrul canalului cu exceptie cateva partide cand am folosit metoda tensionata, legandu-ma de malul opus.A tras la anghila la montura cu pluta de grund si forfac de 2 metri.Asta e montura:
......acelasi rezultat, CANCI
Canci-Banci,
Mane a prins la stationar![]()
Bravo Mane, e mai bine decit nimica![]()
va prezint cel mai mic avat prins de mine![]()
![]()
![]()
. e putin mai mare ca obletu si tot o sarit la el. eu cred ca altceva o vrut sa-i faca nu sa-l pape
incredibil. e putin mai mare ca obletu si tot o sarit la el. eu cred ca altceva o vrut sa-i faca nu sa-l pape
![]()
![]()
... da, nici o zi nu seamana cu cealalta, nu am prins nimic si activitate pe apa din nou un mare mare ZERO !!!

mai ales ca in ULTIMELE 7 ZILE situatia era cum se vede si acum e in scadere destul de puternica
Didier baga mana in gura pestelui si-l trage afara sub privirea satisfacuta a lui Catalin. 2m20.
Poza :
![]()
De fapt a ramas mut si imobil de uimire cu ochii mici atintiti directi spre piepturile "incordate " ale celor ce-l prinsera. De fapt nici nu cred ca si-ar fi dorit release mutumindu-se si numa cu partea de catch in cazul asta
beton postare, m-a scos din monotonia acestei zile
... sper ca data viitoare va fi mai bine. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH