ieri imediat dupa pranz Mane ma astepta in fata cladirii pentru o partida de pescuit unde pestele tinta era destul de clar stabilit ... somnul.
...cred ca Mane era la nici al treilea lanseu cand brusc totul se opreste pe loc ...
Nu pescuiam cu Xzoga aveam echipamentul de salau...
Super avati! Bravo...deci sunt mai multe naluci "minunea noptii"
![]()
cred ca Mane era la nici al treilea lanseu cand brusc totul se opreste pe loc si cineva din adancuri se pune in miscare fara sa il intereseze prea mult de firul ce ii pleca din gura. din pacate, timp de vreun minut cu frana stransa la limita, somnul nu a dat nici un semn ca ar fi dornic sa coopereze ... si a rupt tot dupa ce firul de pe tamburul lui Mane se apropia de capat.
... cum se poate asta, cu Xzoga?
Nu pescuiam cu Xzogaaveam echipamentul de salau(imi cer scuze pentru limbaj
):
Zamfi, sunt convins ca Mane merita mai mult decit amintirile unui dril scurt si nefinalizat! Mane chiar merita un somn de 3 metri![]()
Super avati! Bravo...deci sunt mai multe naluci "minunea noptii"
![]()
altceva decat "porcaria aia de thrill
Nu a mai fost nimeni la pescuit in ultima vreme? Nimic de povestit, nimica de prezentat?![]()
Nu a mai fost nimeni la pescuit in ultima vreme? Nimic de povestit, nimica de prezentat?![]()
Dunarea-i NEAGRA !![]()
Mâine pe el![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Se merita nea Larry? Spinning sau stationar? Macar de era un pic mai verde, sa incerc si un salau, o mustata de crap. Asa is legat numai de somn..luna e buna. Cotele nu, nu am unde sa mai cobor barca, banuiesc si sigur zic ca a bagat apa prin padure.