Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

221

Samstag, 10. August 2013, 00:25

dane,
culmea est ca era o singura bunaciune si pe aia au dato afara.
in rest, saracele chiar isi fac treaba pe un salariu de mizerie, incercand sa faca fata la toti clientii - sincer le admir la ce nervi de otel au

Registrierungsdatum: 2. Mai 2013

• Nachricht senden

222

Samstag, 10. August 2013, 04:31

culmea est ca era o singura bunaciune si pe aia au dato afara.
Oricum vad ca numai noi ce mai vorbim pe aici ,restul doar se prezinta..
uni cu pesti( noi cu postarita )iar alti cu prezentarea ca pe canicula de afara !!ce :drac2: sa faci :noroc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

zamfi

Profi

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

• Nachricht senden

223

Samstag, 10. August 2013, 13:03

Legat de posta ... :rizi: Cand comand naluci la o firma in Tm ,imi ajung ,prin posta , la Aiud in maxim 2 zile de la comanda on-line! Cand am comandat naluci la o firma din Bucuresti ,care trimite pe curierat rapid , nalucile au ajuns dupa 4 zile .Concluziile ... :gandesc:

• Nachricht senden

224

Sonntag, 11. August 2013, 10:40

Cand comand naluci la o firma in Tm ,imi ajung ,prin posta , la Aiud in maxim 2 zile
sa inteleg ca : Tat Banatui fruncea. :apl: :apl: :noroc: :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

225

Montag, 12. August 2013, 13:28

Cand comand naluci la o firma in Tm ,imi ajung ,prin posta , la Aiud in maxim 2 zile
sa inteleg ca : Tat Banatui fruncea. :apl: :apl: :noroc: :ochi:

ehhhh,............romanul tot roman, ramane. :ochi:

• Nachricht senden

226

Montag, 12. August 2013, 17:22

ehhhh,............romanul tot roman, ramane.
Adiiii!!!.......... :zambet:.....:ochi: :noroc: