Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ms de recomandare Zoli ! Sper sa ajung zilele acestea intr-o misiune de recunoastere! Cu nalucile sunt inca in faza de inceput,dar tot consta in perseverenta! Cat tine firul meu (30 lb),atat sper sa tin si muschii . Eu pescuiesc mult pe tarnava mica ,insa in acea zona nu am auzit somn de cativa ani buni,deci sunt destul de surprins de recomandarea ta . Apropo....dupa partida de aseara...un alt "accident" stiuca de 70 cm ! Nu are mustati,dar ma determina sa-l caut pe cel "batran" in continuare !Vili, bine te-am gasit si aici ;) ... cat despre somni trecuti de a doua tinerete iti recomand calduros barajul de pe Tarnava mica .... ceea pe langa Sg. de Padure sunt pesti mari si destul de flamanzi ... doar naluci sa ai si muschi sa tragi de ei.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Fain Costi! Pacat de vreme intradevar. Si eu imi doresc sa ajung in clisura cat mai curand ,mai ales ca am inteles ca merge salaul ...Cel putin asa am primit azi informatia
Din pacate, atunci cand apa a crescut si a inceput sa bata vantul spre golful unde eram cazati, s-a putut vedea halul de "civilizatie" de care dam dovada...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH