...
Zoraneee,
nici nu stii cata dreptate ai avut![]()
![]()
![]()
![]()
dar il las pe protagonist sa va povesteasca,
dupa ce isi revine![]()
exact, "sau"...........![]()
cu o ora in urma, submarinul sovietic a iesit pe Mures la plimbare![]()
Ps: ca sa te "pedepsesc " nu o sa-ti spun povestea...Poate dupa ce-mi revin
Alooo ...domnu' Zoran...cu urarile tale de bineMa rog ,se pare ca ai gura ...ciudata sau ma rog pile pe undeva pe sus! Ca norocul urat de tine ,la aia , "subdimensionati" s-a adeverit...
Ma rog ,daca 40 lbs inseamna subdimensionat pe Mures....
Doar asa ,ca fapt divers, mi-a rupt Stren de 40 lbs ,a luat voblerul si am urma pe deget cum am franat tamburul !!!!!!!!![]()
Ps: ca sa te "pedepsesc " nu o sa-ti spun povestea...Poate dupa ce-mi revin![]()
Doar asa ,ca fapt divers, mi-a rupt Stren de 40 lbs ,a luat voblerul si am urma pe deget cum am franat tamburul !!!!!!!!
Eh...povestea e cam asa Zami(nu-s mare povestitor, asa ca luatio ca atare)
Citat de la »NegruVoda13«
Eh...povestea e cam asa Zami(nu-s mare povestitor, asa ca luatio ca atare)
Bravo! Asa ceva e de vis, un live bite, presupun ca la peste viu, sau? Daca ai citeva detalii, specie marime peste, marime ancore, pozitionare ancore? Eu anul trecut am patit asa de 4x consecutiv, pina nu am schimbat montura. Si anul acesta de vreo 3x, dar, nah, asa e la pescuit, mai ratam, mai prindem, ne mai perfectionam, mai prindem, mai testam, iara ratam...
Ps: in timp ce vorbeam cu Anem in seara asta l-a lovit somn "live"Ratat din pacate.
![]()
Oricum ,cand iti da tren si pleaca ...si nu mai stii ce sa faci ...si nu esti cu barca...si firul se termina...si trebuie sa te lasi pe vine sa poti tine batul...si iti ramanae urma pe deget de la tambur ...si inima ti s-a dus de mult in gura si pulsul merge catre doua sutare , atunci si DOAR atunci TRAIESTI 100% MIRACOLUL SPINNINGULUI
Oricum ,cand iti da tren si pleaca ...si nu mai stii ce sa faci ...si nu esti cu barca...si firul se termina...si trebuie sa te lasi pe vine sa poti tine batul...si iti ramanae urma pe deget de la tambur ...si inima ti s-a dus de mult in gura si pulsul merge catre doua sutare , atunci si DOAR atunci TRAIESTI 100% MIRACOLUL SPINNINGULUI
![]()
Claudiu...sunt pesti care nu pot fi prinsi! Mai ales de pe mal!! De pe mal pestii uriasi se scot doar in locuri care permit deplasarea pe mal.Nu a fost cazul aseara.Iar sa tragi in amonte , in curent, un marfar ...un fir de 60 lbs e papiota.Mai gros , pe Mures, e nasol ca nu mai poti lansa.In fine.Inca imi ling ranileAproape la propiu la mana stanga
![]()
Zamfi, nu inteleg, de ce pe Po se poate lansa cu 80lbs, si pe Mures nu? Si Anem fol 80 lbs, si cred ca si cu 100 lbs functioneaza. Uite, voi face eu o proba, trag fir de 0,5 mm pe un tambur de 8000 si masor cit pot lansa.![]()
Asa cum stii ,imi intra unul sau doua marfare pe anAnul trecut am prins unul si am ratat unul ...Acuma am inceput cu ratarea! Ghici ,poate urmeaza captura.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH