Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

201

Samstag, 31. März 2012, 22:05

Salutare, a primit toata lumea cloncurile? De folosit, a apucat sa le foloseasca cineva, cu rezultate?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Adrian Sb

Schüler

• »Adrian Sb« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

Beruf: Ing

• Nachricht senden

202

Samstag, 31. März 2012, 22:42

Eu inca nu, dar e pe maini bune. :zambet:
-----------------------------------------
Nu sta degeaba, ca degeaba stai.

203

Dienstag, 3. April 2012, 19:04

cer scuze pt raspunsul tardiv, dar am fost si sunt ocupat cu ceva treburi.
cloncurile lui AdiSB si a lui Pikeman sunt la mine.
cel a lui Adi asteapta sa fie livrat in functie de circumstante iar cel a lui Pikeman................sory, dar nu am ajuns inca la posta si nici nu o sa ajung saptamana asta
Adi, cand vrei si ai drum...............numai sa ma anunti :ochi:

evergreen

Erleuchteter

• Nachricht senden

204

Mittwoch, 4. April 2012, 01:39

Mie mi s-ar parea mai convenabil sa-l ia Adrian Sb si pe al lui Pikeman(desigur, voi va decideti) si sa ajunga Pikeman pe la Sibiu sau Adrian Sb pe la Brasov, daca nu, si prin posta este mai aproape Brasov de Sibiu! :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Marian

Anfänger

Registrierungsdatum: 13. April 2012

• Nachricht senden

205

Freitag, 13. April 2012, 19:47

Sunt cam off topic,in sensul ca nu am prins "trenul" cu aceasta comanda comuna de cloncuri. Mai este cineva doritor pt o comanda ulterioara? :pauza:
Salutare,
As fi si eu interesat de o bucata Ebro 2. Daca se mai fac comenzi va rog sa ma luati si pe mine in considerare. Sunt din Bucuresti. :salut:

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

206

Freitag, 13. April 2012, 19:52

Salut Marian,
deschide un topic nou, Part 2.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

silure4ever

Schüler

Registrierungsdatum: 23. Mai 2012

Beruf: economist

• Nachricht senden

207

Mittwoch, 23. Mai 2012, 19:42

Salut , sunt interesat si eu de un Ebro 2 si de un Woodoo ... a mai deschis cineva un al doilea topic de comanda comuna de cloncuri Tilo?
Always Catch & Release

junior9007

Schüler

Registrierungsdatum: 1. März 2012

• Nachricht senden

208

Montag, 4. Juni 2012, 06:34

Salut , sunt interesat si eu de un Ebro 2 si de un Woodoo ... a mai deschis cineva un al doilea topic de comanda comuna de cloncuri Tilo?
Salut,sunt interesat si eu de un Woodoo.Daca mai sunt amatori,poate ne strangem minim 4.
...cogito ergo sum.

ag_master

Anfänger

Registrierungsdatum: 22. Mai 2012

• Nachricht senden

209

Montag, 4. Juni 2012, 08:28

Yep, si eu ma bag pe lista, cu un Ebro 2, dar mai intai sa-l asteptam pe Zoran sa se intoarca din concediu! Asteptam povestile cu aia mari!
P.S.: Zoran, as vrea si niste plute de grund de 80-100 grame, astept un semn cand te intorci si ai timp! Merci!
ssssssst! ca-mi sperii pestii!

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

210

Montag, 4. Juni 2012, 09:05

faceti un topic nou aici : Pescuit la clonc ... in felul asta il vor vedea si altii daca sunt interesati si pana revine Zoran poate va strangeti mai multi :ochi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

211

Montag, 4. Juni 2012, 19:07

La un Ebro 2 ma bag si eu :zambet: sa ma tineti la curent cine si cand o sa dea comanda pentru cloncuri si virez contravaloarea sumei in ron... vreau sa fac :cadou: cuiva :bucuros2: :ciao:

cretzu64

unregistriert

212

Montag, 4. Juni 2012, 20:12

Clonc Ebro 2

:salut: un Ebro 2 vreau si eu sa comand, :ciao:

213

Donnerstag, 3. Dezember 2015, 17:50

Salut
A comandat cineva cloncurile lui Thomas Krause(Catwood) si Carlo Tarenzi( C.T.)?
Daca da ce modele aveti?
Ce parere aveti despre ele?
Cum sunt in comparatie cu cloncurile Tilo!?
Intentionez sa cumpar ,in special de la Catwood (mi le-a laudat mult un pescar strain de mare notorietate :gandesc: )
Tocmai ce mi-au ajuns cloncurile ebro2 si woodo...ebro 2 am mai avut dar acesta de acuma parca este putin diferit(ma refer la felul in care bat cu el,reusesc sa scot mai simplu sunetele decat cu celalalt, woodo m-a surprins,sunet foarte puternic si clar :bravo: :pauza:

Tyrael

Profi

Registrierungsdatum: 10. Dezember 2012

• Nachricht senden

214

Donnerstag, 3. Dezember 2015, 19:12

Mi-au trecut cateva voodoo si ebro prin mana, cert e ca sunt diferite intre ele toate. Cu unele se bate mai usor decat cu altele, ultimul woodoo pe care l-am luat are manerul mai gros

215

Donnerstag, 3. Dezember 2015, 22:26

N-am mai pus mana pe woodo pana azi si din prima bataie mi-a iesit! :bravo: ...cat despre ebro2 ,parca acesta este mai usor decat cel ce l-am avut in vara....sigur tipul de lemn folosit la fabricare isi spune cuvantul,sunt diferite...oricum sunt super cloncurile Tilo ....cu o mica exceptie(nesemnificativa deoarece se rezolva usor): dupa ce se uda manerele iti mai scapa cate o bataie deoarece iti aluneca cloncul si se schimba pozitia maini dar nu e un lucru grav deoarece am tras pe maner 2-3inele de cauciu din camera de bicicleta si am rezolvat problema!(poate doar eu ma lovesc de chestia asta :nunteleg: )
Ma "enerveaza" chestia asta cu alunecatu,mi-am facut un clonc,pastila de 35mm "merge ca uns" si nu am mai lacuit manerul,mai am putin de finisat la el!

Zoran

ADMINISTRATOR

• Nachricht senden

216

Freitag, 4. Dezember 2015, 08:05

dupa ce se uda manerele iti mai scapa cate o bataie deoarece iti aluneca cloncul si se schimba pozitia maini

:gandesc: Pe mine nu prea m-a deranjat chestia asta, defapt nici nu am remarcat sa alunece din mana...poate ti cloncul prea strans!? Incearca sa-l folosesti cu mana lejera.

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

• Nachricht senden

217

Freitag, 4. Dezember 2015, 08:09

A comandat cineva cloncurile lui Thomas Krause(Catwood) si Carlo Tarenzi( C.T.)?

Da, eu, pe ceele de la Catwood. Incomparabile cu cele ale lui Tilo. Eu te-as sfatui sa nu-ti risipesti banutii.
Sa nu ma intelegi gresit, cu orice clonc vei prinde mai devreme sau mai tarziu somni, insa ptr mine este si usurinta de a bate cloncul ore intregi de un mare avantaj. Iar asa cum poti juca somnii din Ebro-ul lui Tilo, nu poti cu nici un alt clonc cunoscut de mine face asta: diferite tonuri si cadente care iasa in 99% toate bine. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

ovidiu

Profi

• Nachricht senden

218

Freitag, 4. Dezember 2015, 08:27

Dacă cu un clonc poţi să scoţi sunete atât la lovituri finuţe cât şi la lovituri mai puternice atunci, cel mai probabil este un clonc reuşit şi va da rezultate. Sunt cloncuri cu care nu poţi să scoţi sunete decât dacă loveşti cu putere, alea nu merită cumpărate, cel puţin asta-i părerea mea.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

evergreen

Erleuchteter

• Nachricht senden

219

Freitag, 4. Dezember 2015, 08:45

Salut
Daca da ce modele aveti?
Ce parere aveti despre ele?
Cum sunt in comparatie cu cloncurile Tilo!?
Intentionez sa cumpar ,in special de la Catwood (mi le-a laudat mult un pescar strain de mare notorietate :gandesc: )
Tocmai ce mi-au ajuns cloncurile ebro2 si woodo...ebro 2 am mai avut dar acesta de acuma parca este putin diferit(ma refer la felul in care bat cu el,reusesc sa scot mai simplu sunetele decat cu celalalt, woodo m-a surprins,sunet foarte puternic si clar :bravo: :pauza:

Vezi topic-ul despre cloncuri Tarenzi...:)

220

Freitag, 4. Dezember 2015, 21:30

Salut
CT il am in probe de la Zoran din vara.Suna bine(la ureche) dar nu pot sa ma pronunt, deoarece dupa 5 min. l-am schimbat cu cloncul in care am incredere.
Nu stiu ce sa zic, poate toate-s bune.... :gandesc:
:noroc: