Salutare,Sunt cam off topic,in sensul ca nu am prins "trenul" cu aceasta comanda comuna de cloncuri. Mai este cineva doritor pt o comanda ulterioara?![]()
Salut,sunt interesat si eu de un Woodoo.Daca mai sunt amatori,poate ne strangem minim 4.Salut , sunt interesat si eu de un Ebro 2 si de un Woodoo ... a mai deschis cineva un al doilea topic de comanda comuna de cloncuri Tilo?
dupa ce se uda manerele iti mai scapa cate o bataie deoarece iti aluneca cloncul si se schimba pozitia maini
A comandat cineva cloncurile lui Thomas Krause(Catwood) si Carlo Tarenzi( C.T.)?
Salut
A comandat cineva cloncurile lui Thomas Krause(Catwood) si Carlo Tarenzi( C.T.)?
Daca da ce modele aveti?
Ce parere aveti despre ele?
Cum sunt in comparatie cu cloncurile Tilo!?
Intentionez sa cumpar ,in special de la Catwood (mi le-a laudat mult un pescar strain de mare notorietate)
Tocmai ce mi-au ajuns cloncurile ebro2 si woodo...ebro 2 am mai avut dar acesta de acuma parca este putin diferit(ma refer la felul in care bat cu el,reusesc sa scot mai simplu sunetele decat cu celalalt, woodo m-a surprins,sunet foarte puternic si clar![]()
![]()