.....ZanfireVIATA TRAITA ALTFEL …
...................Emile !! sa inteleg ca ai agatat voblerul ,si ai tras cu bricheta cu firul infasurat pe ia ???ps: si apropo, de ce e in stare un fir de 80lb![]()
![]()
![]()
Lasa Emil ca macar ati vazut pestele...Eu, asa cum ti-am spus , m-am incadrat in situatia de 90% in care "baietii" nu au iesitDeci nu am gresit cu previziunea...
![]()
anem, mai bine vezi partea buna a lucurilor, ti-ai recuperat voblerul, somnul are sanse sa te intalneasca din nou
eu de exemplu n-am avut sansa asta, am ramas si fara singurul vobler in care aveam incredere 100% si mi-e ca cei 10-15m de fir sa nu-l incurce prea tare pe trenuletz...
cand pescuiesti de pe mal stancos, nu stiu daca 30lbs sau 80lbs vor face cu adevarat diferenta, textilul la piatra/scoici, cat o fi el de power pro, cedeaza... am ajuns sa pun 3m de leader, poate va fi mai bine data viitoare :|
da, la frecare de multe ori nu are importanta grosimea firului cu care dai (cu toate ca teoretic un fir mai gros rezista mai bine decat un fir subtire) iar in cazurile pe care le descri tu poate pe langa folosirea unui inaintas atat de lung ar fi necesar si un echipament ceva mai greu cu care sa poti forta pestele pentru a nu il lasa sa se bage pe unde are el pofta.
ps: si apropo, de ce e in stare un fir de 80lb![]()
![]()
De vreo 4 zile am confirmat lui Marco ca merg cu el la weekend la o partida de clonc. Ieri insa s-a racit la vreo 15° afara, azi pina in 11°, si au anuntat si ploi.
Am anulat iesirea considerand ca mai bine raman acasa la un vin fiert, o fripturica... Da poti cu Marco? "Hai-hai..." na hai. Am aruncat 2 bete in masina, ambele albe, repede o montura si... pe ei.
Afara nu arata deloc bine, vantu' a inceput sa bata, norii sa se adune, si sperantele sa scada... Am ajuns in 10 min la locul fierbinte, si dupa alte 10 min iasa frumosu' asta la poze.![]()
Drillu' super, lanseta si mai super, totul o placere!![]()
Apoi a inceput un vant de nu s-a mai putut tine deriva, si dupa nici o ora a trebuit sa plecam spre casa, ca s-o prevestit ceva furtuna...
Numai ce am inchis usile la masina si a inceput torentiala cu tunete, fulgere, dupa care a urmat asta
![]()
Cam asa s-a terminat prima partida de pescuit pe Rin dupa concediu...
De vreo 4 zile am confirmat lui Marco ca merg cu el la weekend la o partida de clonc. Ieri insa s-a racit la vreo 15° afara, azi pina in 11°, si au anuntat si ploi.
Am anulat iesirea considerand ca mai bine raman acasa la un vin fiert, o fripturica... Da poti cu Marco? "Hai-hai..." na hai. Am aruncat 2 bete in masina, ambele albe, repede o montura si... pe ei.
Afara nu arata deloc bine, vantu' a inceput sa bata, norii sa se adune, si sperantele sa scada... Am ajuns in 10 min la locul fierbinte, si dupa alte 10 min iasa frumosu' asta la poze.![]()
Drillu' super, lanseta si mai super, totul o placere!![]()
Apoi a inceput un vant de nu s-a mai putut tine deriva, si dupa nici o ora a trebuit sa plecam spre casa, ca s-o prevestit ceva furtuna...
Numai ce am inchis usile la masina si a inceput torentiala cu tunete, fulgere, dupa care a urmat asta
![]()
Cam asa s-a terminat prima partida de pescuit pe Rin dupa concediu...
Ovidiu...Mi-a placut ! Adevarul e ca puteai sa incerci "cu un peste viu dar nu cadreaza "
Mi-a placut cum ai interpretat rezultatul la final.
Aline e grav tata, pe Ovidiu asta trebe neaparat sa il bagam in haita ca omul "stie"!
ii facem intsructajul, ii citim "Dosarul" si gata cu el la treaba ca uite ce "debiteaza"![]()
Ovidiu...Mi-a placut ! Adevarul e ca puteai sa incerci "cu un peste viu dar nu cadreaza "
Mi-a placut cum ai interpretat rezultatul la final.
Neee, " sau sa fi venit acu'o saptamana..."
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (30.06.2014, 22:39)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH