Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cu siguranta DA.Mă interesează dacă la dimensiunile astea pot să stau în picioare şi să dau la spinning?
Daca tot vrei barca , ia-ti din prima o barca cat de cat serioasa , minim 4,2 , fibra , usoara , care tine si 5cp si 20cp , te duci pe Mures , maine o sa vrei si pe Dunare si nu-ti vor tremura chilotii in ea.
Nu fa greserile noastre incepind cu ceva mic si dorind in scurt timp ceva mai mare - bani , timp si nervi consumati inutil.
Doar o parere din proprie experienta.
Poate te referi la podina rigida si chila gonflabila, asta daca nu te referi la RIB/RID. Am "colac" din asta cum ii spui si pentru moment e suficient pentru timpul pe care il aloc pescuitului si pentru locurile pe unde pescuiesc! Nu zic ca hypalon nu este superior sau ca o gonflabila in general nu este limitata, insa e bine ca Ovidiu sa fie consiliat si sa primeasca sfaturi pentru pescuitul pe Mures si Timis, asa cum a solicitat si ca alternativa la barcuta de fibra.Daca totusi vrei neaparat , cauta o gonflabila dar cu chila rigida si podina dreapta care sa duca un 5 cai si in care sa ai siguranta , din hypalon. Ce e mai jos de asta eu le spun colaci de baie - scuze pentru cei care se dau cu asa ceva , este doar pararea mea personala . Nu vei avea taxe,permis,etc...
Succes in cautari.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH