Pe la orele 11 am ajuns cu masina in parcarea hotelului Timisoara. In timp ce am baut un esspresso cu Domnul Szatmari, care m-a ajutat enorm de mult in organizarea acestei intalniri (

...mii de multumiri), am clarificat masa de protocol: bere de Timisoara pusa la rece, whisky, cognaq, vin rosu si alb in carafe, bauturi racoritoare si apa, diferite gustari reci de patiserie, care sper sa fi oferit participantilor o atmosfera calduroasa si prietenoasa.
Dupa ce am dus toate articolele sus, am inceput sa instalez sonarele, apare si Deyu cu Speedy, apoi Ovidiu, Dan si Florin, care mi-au dat o mana de ajutor si totul a mers mult mai repede.
Incet, incet a inceput lumea sa se adune, inainte de orele 15 erau deja peste 20 de persoane prezente.
Cu toate ca Informer a fost blocat la servici, a ajuns la timp sa mai instaleze laptopurile si video-proiectorul. Am avut programat ca prezentarea despre sonare sa inceapa pe la orele 18:00, datorita faptului ca multi inca erau la serviciu pina mai tarziu. In acest timp am stat de vorba cu o multime de pescari, toti super placuti si prietenosi, bine-dispusi si tare faini, care au sosit din toate partile tarii, unii chiar intrerupindu-si concediul cu familia 2 zile mai repede, doar ptr a putea participa.
Prezenti au fost Bucurestiul, Calarasi, Medias, Blaj, Sibiu, Oradea, Arad, Drobeta, Alba, Nasaud..., plus multi altii, si bine-nteles Timisoara.

Spre surprinderea mea nu a fost insa nici un participant din Deta, in afara de mine!
O masa de prezentare a fost destinata voblerelor lui Old-Radu, Anem, monturilor de jig ale lui Larry si Martin Sack, carora le multumesc ptr. acest suport, si sper sa participe pe viitor chiar si live.
Gigi a fost asaltat din toate partile cu intrebari despre voblerele lui "mortale", insa din pacate trebuia sa plece ceva mai repede... Merci Gigi ptr participare

(ps: am facut rost de un Belly Dog

)
Am avut expuse si lansete de clonc, de spin si mulinete, deasemenea si o galeata cu 6 L de apa, de care toti cei ce erau dispusi puteau tragea sa vada cit ii tine!
Clar, nu s-a rupt nici o lanseta, nici macar cele de spin, toate din seria Tica moderate-fast, asupra carora toti au ramas placut surprinsi: 2,1 m (3 oz cu 200 grame greutate lanseta, dintr-o bucata), 2,4 m (6 oz cu 240 grame) si 2,7 m (6 oz cu 270 grame greutatea lansetei).
O atractie mare au fost si lansetele de la Taffi de pescuit la verticala, cu toate ca sunt albe

Puiu a tras de una iar Cristi din Tm a imitat un somn zbataios, reusind sa-l dezechilibreze ptr scurt timp pe Puiu.
Ovidiu s-a ocupat de mecanica si intretinerea mulinetelor, desfacind de zor si curatind citeva dintre ele.

Multumesc si NU voi ramane dator, iti promit.
In sala de mese de langa se discuta aprins pe tema pescuitului, pina cind, la orele 18:10, cu o mica intarziere, am inceput prezentarea despre sonare

Emotii au fost indeajuns si, credeti-ma, nu mi-a fost tot una sa vorbesc in fata a peste 60 de persoane, chiar daca majoritatea erau cunoscuti. Multumesc si lui Informer care mi-a fost de un sprijin perfect, complementand si explicand acolo unde era nevoie

Si nu am avut timp sa repetam, va asigur de asta
Intrebarile au venit, la fel si raspunsurile, pina cand toti de acolo au fost lamuriti si explicati asupra cunostiintelor de baza a sonarelor. Dupa 2 ore, dupa ce s-a terminat prezentarea, lumea a inceput incet sa se retraga, mai ales unii dintre cei care au mai avut drum lung de strabatut, iar la orele 23 am inceput sa adun. Ajutat fiind de cei care mai ramasesera pe acolo, am reusit pe la miezul noptii sa termin, punct unde am fost asaltat de statornici, pentru a-mi face o mare surpriza de ziua mea, cu un efect urias, ca un drill cu un somn de 3 m: un totrt perfect care a fost si foarte gustos!
Cata, Florin, Cornel, Dan, Zoran, Informer, Ovidiu si Mishu (din stanga)
Apoi, a fost timp si ptr beute!

Pe la orele 2, am inchis localul, si ne-am dus fiecare cu treburile sale
Rog pe toti cei care au facut poze sau au filmat, sa ma contacteze pe privat si sa vedem cum sa le pot primi si eu.
Multumiri tuturor celor care au fost prezenti
, si daca mai aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!