Deschid acest topic in ajutorul celor care detin o barca si unde sa se poata da solutii ajutatoare in tot ceea ce priveste barca (ancore,motoare, transport barci).
iar in caz de agatare, sa se poata recupera !
Pentru a te descurca singur fara ajutoare
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu-i chiar "by single hand" da` ingenios oricum.
erau 1 ...........restul privitori !!
erau 1 ...........restul privitori !!
by single hand !!!by single hand = cu o singura mana...
corect.................
Selectarea elice optime pentru barca cu motor
categoric ... NU !!!ar fi sanse sa reziste unul facut din teava patrata de aluminiu, imbinari cu coltare din otel prinse cu "pop nituri" la un motor de pana-n 20CP?
castigi la greutatea suportului dar pierzi la rezistenta chiar daca e din bara plina si nu teava patrata.
Foarte interesant suportul pt. transportat motoare.![]()
Ce parere aveti, ar fi sanse sa reziste unul facut din teava patrata de aluminiu, imbinari cu coltare din otel prinse cu "pop nituri" la un motor de pana-n 20CP?
simplu!.........cu efort minim!![]()
De bricolat ....DA ! de plimbat motorul de la masina la barca ok! nu toti avem( peridoc )Sincer spus, mie mi se pare f complicat.
si daca ne doare si.. spatele
e OK asa zic!
categoric ... NU !!! castigi la greutatea suportului dar pierzi la rezistenta chiar daca e din bara plina si nu teava patrata.

. Am incercat varianta respectiva cu barca de aluminiu si nu e deloc simplu ... aveam suport exact ca : Boat Loader-all.avi - YouTube ..
. Pacat.
Poti inerca ! dar pentru greutati mult mai mici ,motorul de 20 hp e prea greu si se mai adauga denivelarile solului pina la barca.eu vroiam din aluminiu
Am incercat varianta respectiva cu barca de aluminiu si nu e deloc simplu ... aveam suport exact ca : Boat Loader-all.avi - YouTube ..![]()
![]()
Hai ca vine iarna ,si ai timp de bricolat,sper sa te ajute , ! Spor la lucru.
Din pacate lla NOI in ultima vreme cand este apa in mures este ori foarte multa ori" deloc"
o tipa ridica barca de una singura
A fost proiectată şi realizată pentru .............Zoli, de către un constructor de bărci personalizate. Atunci când este “umplută” la capacitate maximă, respectiv 950 litri de apă şi 2 adulţi în cadă, plus recipientele de la rece, barca funcţionează pe baterii care ţin până la 10 ore, fiind manevrată cu ajutorul unui simplu joystick. Boilerul pe motorină cu termostat ajustabil poate încălzi apa din cadă cu hidromasaj până la 40 grade Celsius, fiind integrat în partea de bază a bărcii.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH