Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Fredoom

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Fredoom«

Răspunsuri: 38

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

1

24.07.2013, 13:38

Pescuitul pe Mures

Salutare , Am incercat cateva saptamani la rad la pescuit pe Mures dupa somn , am incercat toate monturile ... Momeli : rame , coropisnite , peste ( mai multe feluri ) , sapun mate de macrou , scoica etc.... , si noapte si ziua si rezutae 0 nici macar somotei la jumate de kg ... rar cand mia intrat cate unu nici cat palma ... Nu stici ce se intampla si la voi e la fel sau nu pescuiesc eu in loc bun
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

2

24.07.2013, 13:41

Iulie si august,perioada grea..numai ce au murit scoicile,peste mic au,nu demult sau ospatat cu rusaliile..e greu de tot sa pacalesti somnul,mai ales ca sint putini..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

3

24.07.2013, 13:46

am observat ca este foarte multa albitura si multe vidre mari , numai te trezesti cu ia prin fata ta ... si cred ca sperie toti pesti
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

24.07.2013, 15:58

Eventual schimba locul si redu numarul lansetelor din apa. Ca momeala as folosi doar peste viu.

Un loc e bine sa-l pescuiesti 2 zile, daca nu merge nimica, schimbat locul. Poate chiar si 50 de metri distanta aduc alte rezultate.
Multe fire in apa il face poate suspicios. Redu la 3 lansete, si punele la distante mai mari unele de altele. In apa, nu pe mal! Pe mal sa fie toate la-ndemana. :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

5

24.07.2013, 16:02

am observat ca este foarte multa albitura si multe vidre mari , numai te trezesti cu ia prin fata ta ... si cred ca sperie toti pesti
Nu sint vidre,sint castori.Ei nu au treaba cu pestii..poate cu pescarii..Intr-o seara era sa fac infarct cind sa intors unul la citiva metrii in fata mea :rizi: ,daca nu iesea mai incolo sa-l vad,eram in stare sa stau toata noaptea sa pacalesc''somnul imens'',care ''rapise'',in fata mea..Castorii s-au inmultit foarte mult in Parcul National Lunca Muresului,de la Arad in jos,si se pare ca urca vertiginos..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

6

24.07.2013, 18:28

castori ???? deci asta nu o stiam ca exista pe aici .. oricum am vazut ca daca strigi dupa el se baga al fund si bate cu coada in apa are o coada mare..

7

25.07.2013, 07:02

Da sint castori,este plin de ei si in centrul Aradului..sint locuri unde rod salciile la radacina pina se prabusesc,si dupa aceea le jupoaie de scoarta..La prima viitura ,locul e bun de pescuit,sa creat o structura care poate tine rapitor..

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

8

25.07.2013, 07:17

Anul trecut la Mureş eram cu barca în malul opus şi mă chinuiam să leg un monofilament de rupere sub o salcă şi numai ce văd o vidră sau bizam că iese de sub apă la doi trei metri de barcă, se uita curioasă la mine, sunt tare faine, au nişte ochi aşa expresivi.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

9

25.07.2013, 08:43

da sunt animale dragute , oricum te bucuri k mai sunt animale salbatice asa aproape de oras , poate voi ati mai prins somn in perioada asta la ce momeala imi recomandati sa insist?