Se vede ca a prins in os intr-o pozitie mai nasoala si a deschis tripla, se mai intampla
Nu ai reusit sa il penetrezi cu destula forta?![]()
misto Mane somnicul (si naluca din bot ) ... imi pare rau de ala mare. dar vorba lui Zoran, ce s-a intamplat pe acolo?
Pescuiam cu Shimano Speedmaster Silurus, lanseta care e destul de moale pe varf si probabil din cauza asta nu am reusit sa penetrez osul...in momentul atacului am dat doua tepe puternnic si am simtit somnul pentru cateva secunde in lanseta insa cum am scris mai sus s-a indreptat un brat al triplei.Aveam si Xzoga cu mine si aia la cat de rigida e cand dai teapa penetreaza tot, numai ca o pescuiesc destul de rar pt ca din cauza rigiditatii imi "rupe" spatele si bratele. Daca pescuiesc toata noaptea numai cu Xzoga a doua zi simt ca imi cade bratul din umar deci a devenit un fel de lanseta de rezerva numai atunci cand sunt somnii exagerat de activi
misto Mane somnicul (si naluca din bot) ... imi pare rau de ala mare. dar vorba lui Zoran, ce s-a intamplat pe acolo?
Mane incearca sa intepi normal nu într-o parte poate se schimba ceva![]()
hahahahaha ... misto Mane. alte chestii intamplate pe acolo?
... aia nu stiau ca tu dai la somn
... poate era o idee sa incerci ceva naluci mai usoare cu un echipament pe masura. daca ai vazut ca somnii nu erau acolo poate dadeai de mai multi avati

!
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »Trif Florin« (21.07.2017, 16:07)
Salutare!
A trecut ceva vreme de cand n-am mai postat pe aici! Am reusit sa ies la pescuit de 2 ori in vara aceasta!Capturi nesemnificative dar am zis sa le postez!N-am reusit sa prind mare lucru,4 somotei!
Primi trei din video sunt prinsi acum 2 zile,am pescuit cu doua lansete,am avut in jur de 15 trasaturi,probabil erau mici!
Al patrulea "alevin" de somn a fost prins la prima partida!
Am avut cateva ecouri mari pe sonar, veneau dupa barca dar nu muscau!
Ce mama dracului sa le fac la cei mari!
![]()
Momeala folosita,lipitori negre,verzi si rame de ploaie!

, el cu un combo de rezerva de-al meu, dar pe inverse(Zeck V-stick+AbuGarcia Ambasadeur C4 5600 Left Hand).Dupa conditiile meteo i am spus ca avem sanse mari sa pozam ceva si chiar am pus pariu ca pana la ora 10 avem un somn pozat.La 9.30 primul somnic iese la poza prins de mine:
, ocazie cu care a botezat si comboul meu invers, plus alti doi somnici.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH