cu acest vobler, s-a prins somn pe Olt, in special in partea de Nord, zona Sibiu-Brasov
am si eu unul in trusa, dar sincer nu am incredere in el si mi se pare mult prea galagios, iar ancorele alea de tip Sure set cu un carlig mai mare si mai deschis..............cred ca sunt facute special pt agatarea de orice numai de peste nu, iar acuma se dovedeste ca sunt si slabe calitativ
Sa stii Anem ca n-am tras tare de el si s-a indoit. Eram la magazinul de pescuit din Rastatt si chiar si vinzatorii au spus ca nu este competent pt pescuitul la somn. Nu-i greu sa le schimb si nici nu costa o avere.
Pescarii de somn din Germania chiar si la piscoturile prezentate (oscilantele effzet) dau gaura mai mare in placa pt a putea pune inele sanatoase.![]()
Salut Marius,
Multi se-ncumeta sa mearga la spinning de somn cu fire de 0,12mm (20 lb) sau cu lansete de 40 - 60 grame actiune. Ma rog, fiecare isi cunoaste valoarea... dar atunci ma-ntreb, de ce toti expertii si pescarii de somn cu multa experienta sau de renume folosesc materiale strong? Fir de 0,60 mm, forfah/ inaintas de 1,2 -1,4 -2 mm, cirlige si ancore de cel putin 3x...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH