Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ai da splina mea..ala pe toti ii da in judecata..Zoran cred ca ai dreptate! Ma bucur ca ai pus si adresele utile si email-ulrile aferente.Inclusiv al AGVPS (pe care ...cam pe la basca ii doare ).
...
Sper sa nu observe onorabilul si stimabilul domn Presedinte al FRPSRPSRPSC...XYZ , Stefan Popescu, ca pe el il ignori ca apoi te suna ,iti recita toata legislatia fara sa bea apa si iti face si trafic pe forum!
Serios acum ,cred ca le dau un email la toti...
Salut Zoran, nu ai mai primit raspunsul oficial de la minister? Ne lasa in ceata ? Mai este o saptamana !
Zoran si eu am trimis email la minister si tot la fel nici un raspuns cred ca nu vor sa raspunda pentru ca au realizat ca ordinul este interpretabil si nu vor sa se compliceSalut Zoran, nu ai mai primit raspunsul oficial de la minister? Ne lasa in ceata ? Mai este o saptamana !
Din pacate nu am primit nici de la Minister si nici de la AGVPS raspuns.
Astept insa o formulare a plangerii care sa o trimitem fiecare prin email in cele 3 locuri: cabinet, anpa si agvps. Mai scrie/ formuleaza cineva ceva?
Prohibitia 2014 a apus! Asa ca va doresc fire intinse la maxim!!!
Ps: Doamne da sa vina Muresul foarte mare !!!
E mare, cam cum era anul trecut pe cand s-a deschis. Dar din pacate e cam rece dintr-o data, diferenta de 10-15 grade de la o zi la alta. Oricum soc imens, a fost control pe apa in prima zi de pescuit, am ramas surprins placut, pacat ca e gol malul muresului ca racolau ceva.
PS: Chiar vorbeam cu Coste ca din cauza ta e vremea asa...ca tu te rogi la ape imense in iunie....
daca si in urmatorii 3-4 ani vom avea o perioada de prohibitie cel putin la fel ca cea din acest an, vom incepe sa vedem si rezultatele.
E mare, cam cum era anul trecut pe cand s-a deschis. Dar din pacate e cam rece dintr-o data, diferenta de 10-15 grade de la o zi la alta. Oricum soc imens, a fost control pe apa in prima zi de pescuit, am ramas surprins placut, pacat ca e gol malul muresului ca racolau ceva.
PS: Chiar vorbeam cu Coste ca din cauza ta e vremea asa...ca tu te rogi la ape imense in iunie....
Poate ca e mare la voi ...Ca acolo vine Tarnava,Ampoiul,Sebesul .La mine trebuie sa creasca cam o jumate de metru sa fie cum vreau eu ...Plus ca nu este foarte tulbure si somnul nu se ridica in pelicula decat rar ...Apa este perfecta de avat la Aiud!
Asa este ,apa este relativ rece ,somn insa s-a prins...Interesant este ca se pare ca somnul a depus .
Ps: eu ma rog la ape imense pe toata perioada verii...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH