Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Marius din bacau....« (20. Dezember 2016, 13:19)
BV CATA. NU NE SPUI CE MOTOR AI LUAT>?Pentru prima data am luat ceva SH, anul asta, un 5HP in 2T(motorul nu era la vanzare pe site-urile consacrate..).Am vorbit cu omul, a pus un youtube, l-am simtit(si el pe mine) si mi l-a pus pe curier cu ramburs...Totul la superlativ...
Tre' sa te risti putin cand iei ceva SH, nu??...
Spor la decizie![]()
Tohatsu 5HP 2TBV CATA. NU NE SPUI CE MOTOR AI LUAT>?Pentru prima data am luat ceva SH, anul asta, un 5HP in 2T(motorul nu era la vanzare pe site-urile consacrate..).Am vorbit cu omul, a pus un youtube, l-am simtit(si el pe mine) si mi l-a pus pe curier cu ramburs...Totul la superlativ...
Spor la decizie![]()
super, sa il uzi sanatos!Tohatsu 5HP 2TBV CATA. NU NE SPUI CE MOTOR AI LUAT>?Pentru prima data am luat ceva SH, anul asta, un 5HP in 2T(motorul nu era la vanzare pe site-urile consacrate..).Am vorbit cu omul, a pus un youtube, l-am simtit(si el pe mine) si mi l-a pus pe curier cu ramburs...Totul la superlativ...
Spor la decizie![]()
![]()
![]()
Citat de la »bbl81« Citat de la »Cata« Pentru prima data am luat ceva SH, anul asta, un 5HP in 2T(motorul nu era la vanzare pe site-urile consacrate..).Am vorbit cu omul, a pus un youtube, l-am simtit(si el pe mine ) si mi l-a pus pe curier cu ramburs...Totul la superlativ... Tre' sa te risti putin cand iei ceva SH, nu??...
Spor la decizie BV CATA. NU NE SPUI CE MOTOR AI LUAT>? Tohatsu 5HP 2T