Emile nu le e rusine niciunuia de la jucatori la antrenori si staff. Ei se intorc linistiti acasa la vilele lor, bolizii lor, femei fotomodel, cluburi... cam la asta se rezuma. Cainii latra ursul trece... De ieri am zis ca o sa luam bataie si asa a fost. Eu nu consider ca fiind echipa Romaniei, nu ma reprezinta asa cum mi se urca parul in cap cand aud replici de genul "Simona Halep joaca pentru Romania" . Prieteni!! Treziti-va, nu joaca nimeni pentru voi sau pentru Romania, fiecare joaca pentru el si pentru contul lui din banca. Pace!
Poate ai dreptate in mare parte, dar nu cred ca chiar toti sunt asa... crezi ca in celelte echipe jucatorii sunt altfel? Nu au de toate? Bani, femei si tot ce le trebuie? Probabil ca acolo unde antrenorii diferentiaza putin si caracterul jucatorilor, echipa devine mai buna, mai unita.
Este exact ca in viata de zi cu zi, nu ai nevoie de bolizi si femei fotomodel sa te rezumi la "doar ptr mine". Asta se obsearva oriunde in lume, chiar si aici pe forum, unde 95% sunt doar ptr ei, doar sa invete si sa bage la ghiozdan, dar sa dea un info sau un feedback, zero!
Si mai sunt si ceilalti, care ofera cu placere comunitatii informatii utile, fara prea mult tam-tam