Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

ultras4ever

Sunt nou și mă prezint!

• »ultras4ever« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 28. August 2014

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 28. August 2014, 22:09

Salutare!

Salut! Bine v-am gasit prieteni :pescuit: pescari!
Ma numesc Razvan, sunt din Bucuresti, iar pe 15 Septembrie am sa fiu in Delta Dunarii, pe bratul Sfantul Gheorghe pentru o saptamana.
1. Sunt incepator in ceea ce priveste pescuitul la somn, dar as dori sa incerc la stationar cat si la spinning. (La clonc inca nu sunt pregatit sa incerc, deoarece nu posed inca o barca).
2. As dori sa-mi recomandati daca se poate, momeli (vii, artificiale), metode, si alte sugestii in ceea ce priveste localizarea si prinderea mustaciosilor.

Va multumesc! Si fire zbuciumate!

Militaru Darius

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 27. November 2013

Beruf: administrator

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 28. August 2014, 22:23

:salut: Bine ai venit pe forum :prieteni:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

Registrierungsdatum: 27. Februar 2013

• Nachricht senden

3

Freitag, 29. August 2014, 08:16

Salut si bun venit. :salut:

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

4

Montag, 1. September 2014, 05:48

Salut Razvan, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:

Cred ca cel mai ok ar fi sa pui intrebarile in subiectul acesta, abonatii care pescuiesc in DD iti vor raspunde cu siguranta: Pescuit in Delta
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

5

Mittwoch, 3. September 2014, 19:59

Bun venit ! Fir intins la SOMN! :pescuit: