Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Sunt bete ieftine care mi se par chiar si bune. Dar cred vei rupe cateva dintre ele. Filmeaza te rog testele sa putem rade.
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu se va rupe niciun bat. Sa stiti si voi ca nu se rup betele din cauza ridicari sau ca nu poti scoate un somn de 50 de kg cu un bat ieftin..betele cedeaza de la socul cand se rupe firul si revine scurt inapoi, de la acele trepidari se rupe varful..
Acum sa nu faceti comparatie cu bete din piata cu 50 de lei..
Daca ridici cu grija , atunci ar putea sa ai surprize in sensul ca rezista la mai mult de 6 kg ... majoritatea dintre ei ... insa daca ridici chiar si 4 kg si incepi sa balansezi .... vezi daca poti sa faci rost de un gopro black edition pentru momentul filmarii sau ceva similar ... daca redai cu incetinitorul o sa iasa o filmare exceptionala in momentul exploziei (rupturii)
Crer ca prin distanta de.ridicare a greutatii de la sol...
...Si daca ii, care ii?!?
Crer ca prin distanta de.ridicare a greutatii de la sol...
Nu inteleg cum.
Nu vreau sa fiu obositor, ca poate nu-i ceva de interes da-i una daca prima treime a lansetei se curbeaza cu 180 grade si alta daca asta o face toata lanseta, din cotor... asta as fi vrut cumva sa fie evidentiat.
De fapt as vrea sa discutam si diferenta intre a se curba "complet" sau nu, din prima treime sau pe toata lungimea... chiar ii vreo diferenta pt. pescar?
...
...Si daca ii, care ii?!?
Ii, si cred ca fiecare pescar diferentiaza pt el ce-i mai ok!![]()
Daca rupi WFT-u`, ma duc si-mi rup fâșu`....
Cu ce nu rupi, ce faci?![]()
Nu se va rupe niciun bat. Sa stiti si voi ca nu se rup betele din cauza ridicari sau ca nu poti scoate un somn de 50 de kg cu un bat ieftin..betele cedeaza de la socul cand se rupe firul si revine scurt inapoi, de la acele trepidari se rupe varful..
Acum sa nu faceti comparatie cu bete din piata cu 50 de lei..
Darius, n-as vrea sa te contrazic aiurea dar totusi tre` sa spun ca am vazut ceva lansete rupte "live" dar niciuna cand s-a rupt firul... majoritatea in momentul inteparii prea "energice" sau "in sarcina"... asta exceptand cele de crap care s-au rupt la lansare din motive de supra-incarcare pt. "care da mai departe cu saculetu` mai greu"....
...am dat si eu cu parerea...
5. MAD CAT BLACK VERTICAL - 1.90M - 150G
Sunt curios care din lansete rezista testelor fara sa se rupa. Voi ce parere aveti?Care se rupe primul?