Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
salut
Salut respectos lumea pescareasca a acestui forum.
Eu sunt din Targu-jiu si pescuiesc la somn cu artificiale si la clonc.Dunarea si barajele de pe raul Jiu si Olt sunt locatiile mele preferate.
salut Claudiu si bine ai venit printre noi ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm

Claudiu, si din parrtea mea, bine-ai venit!
Eu sunt din Targu-jiu

Bine ai venit Claudiu!

Ps...o poza cu Brancusi

ca e la moda
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA
salut Claudiu si bine ai venit .

Claudiu si

printre noi!
Salut Claudiu si bine ai venit
Salut Claudiu si bun venit!

Bine ai venit!!!
Salut si bine ai venit .
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Mamaaa!!! Claudiu mai existi frate?!!! Ma bucur sincer ca ai venit aici ,iti zic bun venit din Ardeal si te anunt ca esti dator cu o intalnire...Ma rog,nu numai tu !
Claudiule ...
salut Claudiu,

in barca noastra!
Multumesc tuturor pentru primire!
p.s. Alin, eu sunt intre 15-18 august la dubova....ne intalnim acolo?
Bun venit, Claudiu, nu ma pot abtine sa nu te intreb cu ce clonc dai dupa somn!?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

si fum din frane!!!!!!!
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh
Ooooo...pai am mai multe cu care dau....Depinde de zone...Pe dunare am 2 cloncuri favorite,unul facut de un prieten si celalalt un Black Cat.Pe ape mai adanci de 30m folosesc un clonc sarbesc din lemn de corn.
Ooooo...pai am mai multe cu care dau....Depinde de zone...Pe dunare am 2 cloncuri favorite,unul facut de un prieten si celalalt un Black Cat.Pe ape mai adanci de 30m folosesc un clonc sarbesc din lemn de corn.
Poti sa-mi trimiti o poza cu cloncurile, si cu cateva detalii, ca sa nu mai spun daca imi poti zice de unde se pot cumpara(cel sarbesc si celalalt, in afara de Black Cat, dar si care este cel de la Black Cat!)? Ori aici, ori pe privat? Sper ca nu te deranjeaza insistenta mea, dar am o nebunie cu cloncurile! Multumesc anticipat!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
nu stiu de unde se pot cumpara....eu am primit cadou cam tot ce am cu exceptia celor facute de Tilo.Caut sa pun ceva foto...
nu stiu de unde se pot cumpara....eu am primit cadou cam tot ce am cu exceptia celor facute de Tilo.Caut sa pun ceva foto...
Multumesc inca odata, abia astept pozele!
Salut Claudiu.

si sa ai parte de cele mai frumoase driluri