Am vorbit cu Tilo la telefon și mi-a scris si mail. Din pacate si .. imi pare intradevar extrem de rau, nu se pote scrie nimica pe cloncuri, acestea fiind făcute din lemn de culoare închisă, iar scrisul nu se vede oricum. Deci, fără nume, fără nikuri, doar pure și curate.
Zoran, daca al meu ii printre ele sper ca nu l-ai schimbat cu unu d'al tauAm vorbit cu Tilo la telefon și mi-a scris si mail. Din pacate si .. imi pare intradevar extrem de rau, nu se pote scrie nimica pe cloncuri, acestea fiind făcute din lemn de culoare închisă, iar scrisul nu se vede oricum. Deci, fără nume, fără nikuri, doar pure și curate.
Am fost azi afara si am încercat încă 5 modele de-a lui Tilo. De vis!!! Sunete clare, pline, enervante, bubuitoare, și chiar cu 2 degete mânuite. Am încercat sa filmez, trebuie sa mai vad dacă sunt redate sunetele în video. 2 modele oricum m-au băgat în boala, și pe mine și pe Erwin.
Adresa de mail pt Paypal: sorryzori@yahoo.de
Maine voi trimite comanda spre Tilo si voi si plati toate cloncurile.![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »evergreen« (4. März 2012, 14:09)
Pana maine, luni, 05.03.2012, ar fi bine sa posteze Zoran exact cate cloncuri au fost comandate pentru primul transport