Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Pneumatica mi se pare muuult mai stabila fata de o fibra. Esti mai in siguranta...Problema e la valuri si vant puternic. Dar zi-mi barca care nu este...Si ca o completare, cu 5 cai fugi..glisezi ca lumea.
Nu VREAU SA CARCOTESC !!!...COLACELE ...GLISEAZA!!!///...![]()
![]()
...serios ..fara suparare!!
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »MITA« (3. Oktober 2017, 13:21)
Aia de 3.8 are latime utila de 80 cm, adica 10 cm in plus fata de cea de 3,3m. Are baloanele mai mari, de 50 si ceva de cm. Transportul era pe o remorca de 750 kg.....cea de 3,3 incape mai bine si o pot pune fara probleme. Daca ii mai fac si un suport, o duce regeste pe remorcutaPai e evident ca aia de 3.8 prin simplul fapt ca are 100 cm lățime util( după ce scazi baloanele in jur de 80-85 cm). Problema e ca la astea peste 3 m sunt greu de transportat chiar și împachetate
Cu mașina . Trebuie periodic dacă îți propui sa o ții semi umflata , apoi peridocul e cel puțin la fel se scump sau mai scump decât gonflabila..peridoc care mai trebuie și înmatriculat .
Și apoi dacă vorbim deja de peridoc, cam iese din discuție gonflabila, ca se banii aia de go fiabila de 3,80 îți cumperi second o fibra de vreo 4 m .. sa “justifici” peridocul... părerea mea.
Momentan vreau sa reduc cheltuielile la maxim, pentru ca o voi folosi de 2-3 ori pe an. Nu se justifica o investitie prea mare. Daca pe viitor se va schimba situatia, ne reorientam
Salut.Poti sa iei orice ca oricum dupa aia o sa vrei mai mult.Eu am inceput cu o gonflabila ruseasca de 2,2m din care am pescuit ani buni pe dunare,dupa care am avut una de 2,7 care mi-a parut la vremea aia limuzina,am luat apoi o fibra de 4 m care deja era alceva,acum am una de 4 m cu 1,8 latime in care dorm fara proleme 2 persoane se deplaseaza super rapid dar din pacate consuma pe masura,asa ca acum visez la o cabinata de deplasament care sa aiba un consum rezonabil vs greutatea deplasata.In concluzie una de 3.3 metri este super suficient daca vrei doar sa pescuiesti,dupa ,o data cu trecerea timpului sigur o sa vrei alceva.Eu doar pentru pescuit as lua una de 2,7 m care este suficienta pentru 2 persoane si e mult mai usor de transportat.In privinta asta inteaba-l pe Informer ca am vazut ca cu ceva timp in urma avea o frumusete cam de dimensiunea asta.
Despre barcile Fibromarine ce parere aveti? As vrea sa analizez mai bine modelul de 3,8m. Imi pare o barca accesibila ca pret, suficient de micuta incat sa mearga carata pe remorcuta si urcata de 2-3 persoane (100 kg) dar destul de mare la interior comparativ cu una gonflabila. Singura chestie este ca nu stiu cat de calitativa este si mai ales daca ii face fata un motor de 5 cp (repet....nu vreau viteza, dar nici sa nu pot urca contra curentului pe Dunare). Sunt convins ca un 15 cp i-ar sta bine, dar asta inseamna in primul rand permis de navigatie, buget mai mare pentru motor, consum mai mare, etc
Are cineva o barca asemanatoare sa imi poata da mai multe detalii?
Multumesc frumosSa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
O ai de mult? Cum s-a comportat in timp? Gelcoat exfoliat, crapaturi? E instabila la valuri?
Prietenii erau ca sa ma ajute sa o descarc. Ei prefera stationarul. In barca probabil voi fi cu baietelul meu care la anul va avea 7 ani
PS Cand ai 10 iesiri in 2 luni, mai inteleg si eu sa-si merite banii. Din pacate eu inca duc o lupta interioara ca nu as vrea sa investesc mult avand in vedere ca barca mea va vedea de 2 sau de 3 ori pe an apa....![]()
pentru 2 sau 3 iesiri pe an, cel mai bine este sa inchiriezi barca, daca ai de unde.![]()