Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
. zic eu ca in 2-4 ani vei putea merge sa cauti avatul linistit, si nu doar o captura accidentala. la mai mari ... Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Maine dimineata am sa ies din nou, pana duminica seara!
Cu toate ca e interzis, am sa pescuiesc si pe timpul noptii la clonc! Cine stie , poate poate vine ceva mai rasarit la poze/ filmare!

Bine ca am fost in camp deschis.....
.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Cata« (30. Juli 2017, 20:59)
si masini din 25 in 20 m.... E cunoscut si frecventat locul dupä cum se vede. Tot de ai nostrii ?
) ...iarna ne mai salveaza frigul si oamenii se imputineaza insa tot sunt destui.Motivul pentru care continuam sa mergem in locul ala e ca inca mai sunt ceva avati si somni frumosi acolo.
Echipamentul folosit a fost de light casting(Bat Shimano Zodias+Shimano Aldebaran 2016 armat cu o guma alba pe un jig de 7gr.
Am avut un singur atac si o intrat tot mucios,
Pe combo-ul ala si un somnic mic ofera distractie frumoasa. In viitor ma bate gandul la un combo de clean, am pus mana pe Zodias in magazin si mi-a placut..
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Nemo« (30. Juli 2017, 23:21)
) si spre munti a plouat si au fost ceva furtuni, cred ca de asta au si miscat un pic pestii. Aseara cand sa plec de pe mal, au trecut prin fata niste prieteni care ies regulat in float tube, avusesera o zi bunicica - black bass de 51, o stiuca frumoasa, un somn la fel, plus o gramada de bibani si ceva rateuri.

Dar eu zic ca somnul a fost prea mare pentru echipamentul ăla
A batut vantul de ne am umplut de
...valuri cu spume !!