Am incercat direct la Tilo si mi-a raspuns ca nu mai livreaza in Romania. Ca plata pot efectua transfer bancar.
Salut Mihai,
da, asa este. L-am rugat alaltaieri pe Tilo, acum la ultima comanda, sa-mi trimita cloncurile lacuite si fara gaurele in maniere. La comanda nr. 2 au fost 3 cloncuri care au avut astfel de gaurele in ele, care estetic nu aratau bine. Cred ca majoritatea dintre voi nu isi doresc cloncuri cu gaurele, sau?
Tilo a fost f ofensat pt aceasta observatie si a zis instantaneu ca nu mai vrea sa livreze spre clienti Romani.
Inapoi in ianuarie: Tilo ma intreaba daca nu cunost in Romania pescari ce au interes sa cumpere cloncuri bune. I-am spus ca incerc, dar nu cu pretul de 39 de euro, ci 29 de euro. A refuzat automat, dar apoi, dupa citeva insistari din partea mea, schimburi de e-mailuri, a fost de acord dar numai la o comanda minima de 4 cloncuri.
La prima comanda l-am rugat sa dea nr de cont paypal si dupa ce ii intra banii eu ii trimit adresele unde sa livreze. Mi-a raspuns ca nu are paypal si nici nu vrea sa se incurce, iar cu livrarea directa spre Romania, nu prea are incredere (ceva probleme in trecut cu o livrare in Austria...), sa le duc eu personal cind merg in Romania
M-am oferit sa-l ajut cu 1-2 comenzi, pt a vedea avantajul contului paypal si pt a-i demonstra ca cloncurile ajung cu bine in Romania (pachete asigurate si recomandate).
Prima comanda a fost super ok, erau ca. 12 cloncuri toate super faine. A 2-a comanda de 10 cloncuri au venit lacuite mat si unele cu gaurele in ele. Nu aratau asa frumos ca cele din prima comanda, de aceea acuma, la a 3-a comanda de 7 cloncuri, am specificat sa le trimita lacuite lucios si fara gaurele. (nr de cloncuri nu potriveste cu cele din subiecte, au mai fost comenzi si pe privat)
Cum am scris, s-a ofensat f tare si s-a simtit jignit si acuma nu mai vrea sa trimita in general cloncuri spre Romania
Eu nu cred ca am gresit cu ceva, fiind eu intermediarul pt cloncuri, ma simt cumva raspunzator ca marfa sa fie asa cum am fost obisnuit: 1A!
Dupa ce am facut lui si cumparatorilor acest serviciu total gratuit, adica incasare paypal, depunere pe contul lui, facut pachetele si pus la posta, ma intreb: sunt eu tzaca sau lumea asta a luato razna?
I-am oferit din nou sa-l ajut sa-si faca cont paypal, si asa poate sa livreze si comenzi cu bucata spre Romania cu cit vrea el, si cu 39 de euro daca are cumparator. A refuzat si asta...