Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Tocilara

Sunt nou și mă prezint!

• »Tocilara« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 9. August 2016

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 10. August 2016, 09:20

Ola doamnelor si domnilor!!

Salutare la toata lumea :salut: .
Avand in vedere ca am primit acest user name de la intalnirea de anul acesta, m-am gandit ca e bine sa il inregistrez pe forum pentru a beneficia de legile copyright-ului :ochi: . Pentru cei care nu au fost la intalnire, ma numesc Anca, sunt din Zalau si imi place sa ies impreuna cu sotul meu la pescuit pentru ai fi alaturi atat la bine (cand mai prinde cate ceva) cat si la rau ( atunci cand prinde doar somn...de cateva ore nu kg). Doresc la toata lumea multa sanatate si fire zbuciumate.
------------------------------------------------------------
Șterge te rog acest text complet când îți faci prezentarea!
Mulțumim, Echipa forumului.

Frodo

Schüler

Registrierungsdatum: 24. September 2015

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 10. August 2016, 21:42

:salut: :zambet: Ce pot sa mai zic...... esti bine venita..... :welcome: ........
Si uite asa se descompira si si micile noastre secrete.... :nervos: ..... sper sa accesezi sau sa infintezi secțiunea culinar.... ca vrea si nevasta-mea cont.... caci daca postezi la ,,dupa partide'' e dezastru.... :prieteni: :prieteni: :prieteni:
:salut: :prieteni: :pescuit: :pescuit: :pescuit:

voilovicimarian

Fortgeschrittener

• »voilovicimarian« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 14. März 2014

Beruf: profesor

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 11. August 2016, 22:13

Salutari de la Divici... :salut: Vezi ca au mai ramas ceva pesti in zona care va asteapta. Sa ai grija de Paul. :prieteni:

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

4

Freitag, 12. August 2016, 15:58

Bine-ai venit la noi pe forum, Anca! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Tocilara

Sunt nou și mă prezint!

• »Tocilara« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 9. August 2016

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 17. August 2016, 17:48

Bine v-am gasit pe toti. Sper ca toata lumea e OK si sper sa ne revedem cat mai repede. :ciao:

informer

Administrator

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Nachricht senden

6

Mittwoch, 17. August 2016, 22:36

Ma Tocilaro, ma asteptam sa zici si cine te-o "botezat"... :limba:
Stii ca-n prima saptamana din septembrie avem (re)intalnire la Marian, nu? :ochi:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

7

Mittwoch, 17. August 2016, 23:52

Bine-ai venit, fir intins! :zambet:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!