Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Daca nu deranjaza, hai sa "contorizam" cine mai vrea cloncuri sa vedem cand se strang >4buc.
Comanda noua pt. cloncuri:
1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
Am primit comanda azi, multumesc iarasi Zorane, atat pentru cloncuri cat si pentru "atentie"! Ma duc sa umplu cada cu apa sa trezesc toti vecinii din bloc!![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate se ridica vreun vecin la tine...Si cum e, s-au trezit cu totii?Am primit comanda azi, multumesc iarasi Zorane, atat pentru cloncuri cat si pentru "atentie"! Ma duc sa umplu cada cu apa sa trezesc toti vecinii din bloc!![]()
)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:25)
Zitat
salut.
si pe mine ma intereseaza ebro2-1buc ;woodoo2-1buc
Daca nu deranjaza, hai sa "contorizam" cine mai vrea cloncuri sa vedem cand se strang >4buc.
Comanda noua pt. cloncuri:
1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:26)
Salut! Ma intereseaza si pe mine o bucata EBRO 2 si una WOODOO 2. Daca face cineva comanda va rog sa ma anuntati si pe mine!
0722 285 741
Multumesc!
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:26)
Zoran,te rog sa-mi spui daca in coletul lui Daniel in care era si cloncul meu mai sunt si alte "accesorii" care-mi apartin.Am inteles de la Eugen ca ar fi ceva agrafe,carlige...Cum procedam cu ele?Multumesc.Zoran, ajuns si coletul lui Daniel. Vineri dimineata iau cloncul pentru junior9007 la el.
Iti multumesc in numele lui,![]()
Am luat cloncul si bonusul de la Daniel. Bonusul l-am impartit astfel:
3 carlige si o agrafa mare la junior9007 si 2 carlige + o agrafa medie + o agrafa mare la Daniel. "Dificil" de impartit 2 numere impare (obiecte diferite) la 2![]()
Cloncul arata bine, pot spune chiar atipic datorita formatului manerului. Ramane de vazut si cum se comporta la apa (cum lucreaza).
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:27)