Salut Anem,eu in locul tau m as orienta catre un 5000 clar fata de 4000.Daca as lua ceva de 4000,singura mulineta ar fi Stella 4000 SW.M am jucat la targ cu un TP 5000 SW,si nu pot sa zic ca m a dat pe spate.Spherosul PG merge bestial,dar ptr 100 de grame in minus as lua clar Biomasterul.Pe un 5000,poti sa pui si un tambur de 6000,daca vrei u fir mai gros.Twin Powerul nu mi a placut ptr ca mi s a parut cam dezechilibrat...poate doar mi s a parut,usor ce i drept dar dezechilibrat
Merci fain de recomandare Octaviane … pana la urma voi merge clar pe mana Biomaster-ului. Il am pe cel de 2500 si ma inteleg perfect cu el. Nu prea pot spune ca ma incanta atat de mult design-ul noului sasiu de la Shimano, asa ca ma voi voi grabi sa imi iau Biomaster-ul ce se afla in productie in momentul de fata inainte de a iesi vreun model nou cu sasiul evident modificat. Inca nu reusesc sa ma decid asupra marimii … 4000-ul si 5000-ul au acelasi corp, difera doar rotorul si tamburul (mai mare si mai incapator pe 5000) plus ceva grame la greutate. Inca mai stau sa ma decid … oricare dintre ele va fi sunt convins ca va fi OK si pana la urma nu prea urmaresc sa pescuiesc cu fire mai groase de 20lbs sau maxim 30 (PP), care deja intra suficient inclusiv pe un 4000. Nu vreau sa ma arunc la un Stella si diferenta dintre un TP si Biomaster nu mi se pare tocmai justificata. Initial ma gandeam inclusiv la un Sustain dar in mana imi place mai mult Biomaster-ul.
Daca nu as fi avut surprizele care le-am avut cu cele de la Daiwa m-ar fi incantat de minune ceva de 3000 … doar ca momenan nu imi arde sub nici o forma sa imi cumpar de la producatorul respective plus ca din cele pe care le-as fi preferat toate au MagSeal … la care spun “NU MERCI!”
[…..]In legatura cu situatia neplacuta[…..]
Pana la urma asta este … un Stradic FK mai putin

… si tot e bine ca am scapat doar cu atat si nu cu un Stella mai putin
Una peste alta a fost o experienta faina. Atacuri au fost foarte multe. Si in afara de cele mentionate a mai fost un somn(cred ca era somn) scapat si de mine dupa 30 de sec de drill, care cred ca nu s-a intepat bine.
Am si uitat de somnul ala cu care nu ai reusit sa schitezi aproape nici un gest pe mal

… bine ca ai amintit de el.
Cat despre partea cu atacurile … in conditii mai normale, adica ape mai curate, cu siguranta ar fi iesit la pozat ceva mai multi pesti … mai alesa vati.
Cat despre partea neplacuta am fost socat de cate specii de pestii nu trebuiesc eliberate(conform regulamentului). Mane le-a aratat un video cu eliberarea salaului din poze si ei au zis: ha! inca 500euro la amenda, fiind specie care nu trebuie eliberata. Macar pana la urma au fost intelegatori...
Nu vreau sa zic prostii, poate imi aduc eu aminte gresit, dar parca a zis ceva de 1400 pentru eliberarea salaului si 2000 a somnului … nu? Mane tu iti amintesti? Si da, pana la urma am scapat ieftin

… se putea mai rau … mult mai rau
Imi pare rau Adi ca nu a iesit pentru tine nici un avat dar cu siguranta se vor mai ivi ocazii si te mai asteptam pe aici
Eu consider o performanta si in privinta avatului. Pana ieri am avut doar multe tentative de a intepa un avat fara sa am macar un atac. Ieri cred ca au fost 10 atacuri ratate, ceea ce e un progres la experienta personala. Daca viitoare(sper in cateva saptamani) poate o sa avem ceva mai mult timp pe apa (2-3zile) si poate sparg gheata si la avat...
Inca o data va multumesc pentru ca m-ati primit si pentru efortul pe care l-ati depus ca eu sa ma simt bine!!!
Placerea a fost de partea noastra Adi si te mai asteptam pe aici. Pentru mine partea cu 2-3 zile este imposibila dar Mane ar fi chiar incantat putandu-se desfasura si la stationar atunci cand nu ar da la spinning.
Data viitoare cu siguranta vor iesi si avati … pur si simplu ai avut ghinionul de a nimeri pe aici exact dupa aproape o saptamana de ploi si rezultaele le-ai vazut si tu la cum aratau apele.