am iesit si ieri la un pescuit, de data asta singur, Mane dorind sa mai bage un stationar daca vreme permite.
ar fi destule de povestit din partida asta dar momentan nu am timpul necesar.
am plecat clar dupa avat, dar vazand lipsa de activitate am incercat ceva gume ... iar ceea ce a urmat a depasit orice asteptari. sa zicem doar ca peste zi, cand afara efectiv te topeai de caldura am avut undeva in jurul a vreo 40 de atacuri, vreo 3 pesti scapati la mal, poate chiar vreo 10 scapati pe traseu si cei de mai jos popositi la o poza:
iar odata cu lasatul serii au mai fost astia 2, cu activitatea clar in declin:
... am insistat cu speranta vreunui salau in adevaratul sens al cuvantului dar s-a lasat astepta. si ca o paranteza, in toate orele de plimbat gume printre bolovani nu a fost nici un somn
am trecut pe voblere si in timp ce recuperam liniar un Shiver apare si un mustacios de mici dimensiuni. din pacate, un individ ce era langa mine se tot agita ca il scoate el, atata s-a foit la mal pana a reusit sa il bage sub niste dale de piatra unde la un moment dat firul de 8lbs cu care pescuiam a frecat de ciment ... si dus a fost.
credeam ca dupa lasatul intunericului lucrurile vor deveni si mai OK ... dar m-am inselat. pana la 12 noapte am pescuit alturi de alti 2 baieti si nicicare nu am mai prins nimic ...
cam asta a fost ...