Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
,
!
Soarele era tot mai sus pe cer..iar eu ma chinuiam sa pun chestiile alea laterale.
).....daca nu deranjeaza se poate vedea si link-ul cu filmuletul facut(e in descriere).
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

.
unflasem baloanele prea mult...dar e ok pana la urma.
Nu am o barca kolibri dar cam saptamanal pescuiesc din cea a colegului, 300 D. Pot afirma ca este un chin montatul podinei (pe timp de iarna nici nu mai vb). Am incercat cu vasla sub barca, fara vasla. E un chin oricum ai pune problema. Chestia cu exercitiul cred ca e doar mit, sau altii pur si simplu monteaza barca doar in conditii ideale, adica min 20 gr si eventual malul apei sa fie perfect plat. Cand o sa se rezolve problema podinei promit ca imi iau kolibrii. Pana atunci raman la pneumatica mea ce ii montez podina in 1 min fara ajutor.
In rest numai plusuri.
. mie imi reprosez ca nu am luat una mai mare
300m imi venea manusa .
Nu am o barca kolibri dar cam saptamanal pescuiesc din cea a colegului, 300 D. Pot afirma ca este un chin montatul podinei (pe timp de iarna nici nu mai vb). Am incercat cu vasla sub barca, fara vasla. E un chin oricum ai pune problema. Chestia cu exercitiul cred ca e doar mit, sau altii pur si simplu monteaza barca doar in conditii ideale, adica min 20 gr si eventual malul apei sa fie perfect plat. Cand o sa se rezolve problema podinei promit ca imi iau kolibrii. Pana atunci raman la pneumatica mea ce ii montez podina in 1 min fara ajutor.
In rest numai plusuri.
In rest numai plusuri.
Nu e nici un mit, depinde foarte mult si de indemanarea celui ce o monteaza... si da, pe teren drept ma apuc de treaba sau uneori o duc gata umflata pe portbagaj. Daca mai bagi si o vasla sub ea...nu ai nici o sansa. Eu am prins spilul...![]()