,
!
Soarele era tot mai sus pe cer..iar eu ma chinuiam sa pun chestiile alea laterale.
).....daca nu deranjeaza se poate vedea si link-ul cu filmuletul facut(e in descriere).
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

.
unflasem baloanele prea mult...dar e ok pana la urma.
Nu am o barca kolibri dar cam saptamanal pescuiesc din cea a colegului, 300 D. Pot afirma ca este un chin montatul podinei (pe timp de iarna nici nu mai vb). Am incercat cu vasla sub barca, fara vasla. E un chin oricum ai pune problema. Chestia cu exercitiul cred ca e doar mit, sau altii pur si simplu monteaza barca doar in conditii ideale, adica min 20 gr si eventual malul apei sa fie perfect plat. Cand o sa se rezolve problema podinei promit ca imi iau kolibrii. Pana atunci raman la pneumatica mea ce ii montez podina in 1 min fara ajutor.
In rest numai plusuri.
. mie imi reprosez ca nu am luat una mai mare
300m imi venea manusa .
Nu am o barca kolibri dar cam saptamanal pescuiesc din cea a colegului, 300 D. Pot afirma ca este un chin montatul podinei (pe timp de iarna nici nu mai vb). Am incercat cu vasla sub barca, fara vasla. E un chin oricum ai pune problema. Chestia cu exercitiul cred ca e doar mit, sau altii pur si simplu monteaza barca doar in conditii ideale, adica min 20 gr si eventual malul apei sa fie perfect plat. Cand o sa se rezolve problema podinei promit ca imi iau kolibrii. Pana atunci raman la pneumatica mea ce ii montez podina in 1 min fara ajutor.
In rest numai plusuri.
In rest numai plusuri.
Nu e nici un mit, depinde foarte mult si de indemanarea celui ce o monteaza... si da, pe teren drept ma apuc de treaba sau uneori o duc gata umflata pe portbagaj. Daca mai bagi si o vasla sub ea...nu ai nici o sansa. Eu am prins spilul...![]()