ieri avea loc si prima iesire "de seara" a anului. Putin mai devreme decat in alti ani dar pofta de a prinde ceva mustaciosi si temperaturile frumoase din ultimele zile ne-au facut sa decidem asta.
s-a insistat mai mult dupa somn si pe timp de zi primul peste intra pe lanseta lui Mane:
... vazand ca nu aveam activitatea dorita m-am pus vreo ora sa caut ceva avati si au iesit vreo doi mai frumosi plus unul micut cand era deja intuneric:
odata cu inoptatul am trecut exclusiv pe somn si parte buna e ca deja am auzit si vazut cativa la suprafata. la un moment dat, cand naluca imi era la vreun metru jumate de varful lansetei am parte de mult asteptata lovitura ... dupa care a urmat un dril foarte agresiv care nu cred ca a durat 2 minute in urma caruia a iesit la o poza individul de mai jos:
... ideea e ca aveam frana exagerat de stransa ce nici macar nu a fost miscata de mustacios. Avand doar vreun metru jumate de fir va puteti da seama de ce dril am avut parte

... aproape ca si cum as fi pescuit cu varga
si in incheiere nu pot apune decat : frumos e pescuitul pe Po comparativ cu canalele pe care le frecventam iarna.