Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
, vedeti, exact din aceasta cauza nu se dau locurile exacte unde stau somnii iarna!
![]()
"SOMN de 82 de kilograme, prins la Ciuşlea"
Gufi, acuma sti de ce prinzi numai somnici in baraje...![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »iulian_cioclin« (16. Januar 2015, 11:04)
Pfuuuu...si am zis ca nu ma mai bag ca iar ma injura lumea
din curozitate am cautat si eu colegul pescar... si l-am gasit azi de 2 ori.....a doua oara sa logat pe........... FORUMPs: trebuia sa fie si un Ps nu? Despre pescarul cu somnul din Moldova (daca cumva nu gresesc persoana...) as putea sa va spun multe ,dar ma rezum la a spune ca (din relatarile prietenilor mei care il cunosc) este un pescar teribil de bun! Si super eficient! Dotat cu inalta tehnologie! Stiti ...eram si sunt impotriva sonarului Omul are chiar si argumente! Ma rog, a lui ...Asa ca de ce ne miram si ne suparam ? Inca odata ,sper sa vorbesc de aceeasi persoana cu cea din link.
.......acu nu stiu ce e mai pagubos ?? somn de 82 KG retinut.... s-au tonele de peste peste prinse la parasute si grebla ZILNIC...cred ca amandouaNu doar tehnologia ajuta pe braconieri, ci si si nepasarea zecilor de mii de pescari din Romania fata ce se intampla in jurul lor! Asta-i cel mai dureros si cel mai crunt folosit (si) de braconieri, dar in special de catre "pescarii sportivi" care duc acasa cu nemiluita. Cunosc multi pescari buni care prind inzecit fata de multi braconeri, si de aia nu se leaga nimeni! Toti buluc pe niste "parasute" care scot platicile bolnave si ametite
P.s ....a mai fost cineva catalogat (cel mai bun pescar de somn din BANAT) siiiiiii ?????........
P.s ....a mai fost cineva catalogat (cel mai bun pescar de somn din BANAT) siiiiiii ?????........
Io sigur nu te injur si deasemenea cred ca intr-un fel, ai dreptate.
Ce-mi da mie cu virgula este de ce ar mai exista forumuri daca orice ai face aici, nu trebuie sa "transpire" nici loc, nici metoda, nici tehnologie, nici nimic?
La urma urmei orice informatie utila legata de pescuit dai, poate fi folosita de vreun braconier ca sa faca paguba mai mare....
Sa organizam doar concursuri si sa vindem/cumparam scule?![]()