felicitari, Anem pentru captura!
ca si idee, cine a imputinat populatia piscicola din locurile alea: braconierii, anumiti indivizi cu ,,state vechi'' pe locurile alea sau pur si simplu numarul sacosarilor a crescut asa mult?
p.s. imi cer scuze daca ai mai raspuns la intrebarea asta si cu alta ocazie, dar nu am avut rabdare sa citesc tot topicul
merci Alex ... fiecare din motivele expuse mai sus si-a adus aportul la scaderea populatiei piscicole. Braconajul creste ingrijorator de crescut si pe aici iar pe maluri (mai ales in anumite locuri) o gramada de indivizi ce trimit somnul acasa in pachete congelate
ieri la 5:10 ma intalneam cu Mane iar dupa mai bine de o ora de condus si o alta ora de mers pe jos am ajuns in cele din urma in locul care il consider raiul avatilor de iarna ...
din pacate lucrurile nu au stat asa cum ne asteptam, incepanad de la vreme pana la activitatea de pe apa. Mai bine zis, "deschiderea" s-a facut destul de tarziu cand ma jucam cu o naluca recuperand-o incet in apropierea fundului. cand a venit lovitura si am vazut cum pleaca frana direct mi-am zis in minte ca asta e momentul in care imi depasesc recordul personal la avat. dupa cateva secunde insa mi-am dat seama ca am de-a face cu totul si cu totul cu o alta specie ... specie care efectiv nu avea ce sa caute in locul respectiv mai ales in perioada asta. avand de-a face cu un curent urat de tot, avand fir de 8lbs si inaintas de 0,35 e clar ca nu puteam avea asteptari ... asa ca dupa cateva secunde bune reuseste sa imi frece firul de bolovani si dus a fost cu penultimul meu vobler dintr-o serie ce din pacate nu se mai face.
cu mai multe sperante (dar si cu frica - aveam la noi doar echipamentul de avat) continuam sa insistam dar rezultate sperate s-au lasat asteptate. asa ca in cele din urma, la sfarsitul partidei am strans doar 2 pesti ... un avat mediu (care pentru locul ala chiar s-ar duce spre grupa mica) pentru mine:
... si un avat frumos pentru Mane :
... si cam asta a fost tot. Nici acum nu imi vine sa cred cat de prost ne-a mers la fel cum nu imi vine sa cred ca in locurile alea am dat de somn in miez de iarna.
Data viitoare trebuie sa fie mai bine